Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ledesma reddingsgebaar na geërgerde toeschouwer

Christina Koekler/AFP Cadiz Spain-doelman David Gil (links) en Cadiz Spain-verdediger Valle reageren tijdens een pauze in het spel als een fan flauwviel tijdens de La Liga-voetbalwedstrijd tussen Cadiz en FC Barcelona in het Nuevo Mirandella-stadion in Cadiz, op 10 september 2022. (Foto) Door Christina Koekler/AFP)

Christina Koekler/AFP

Doelman David Gill en verdediger Valle, in de tuin van de voetbalwedstrijd van FC Barcelona op 10 september 2022.

Voetbal – het einde van de wedstrijd tussen Cadiz en Barcelona, ​​​​te tellen tot De vijfde dag van de Spaanse competitievoor dertig minuten deze zaterdag 10 september vanwege Medisch incident op de tribune.

De scheidsrechter bracht de spelers na een pauze van 20 minuten terug naar de kleedkamer, terwijl Barcelona met 2-0 voorstond. Ongeveer 30 minuten later keerden ze terug naar het veld en na een korte opwarmperiode werd de wedstrijd om 21:05 uur hervat. Barcelona won met 4-0. Een bij het stadion aanwezige AFP-fotograaf gaf aan dat een van de fans het slachtoffer was Hartaanval Op de tribune verloor de fotograaf die verantwoordelijk was voor het filmen van de bijeenkomst het bewustzijn tijdens het proces.

Eerder zag de Argentijnse doelman van Cadiz, Jeremias Ledesma, een pacemaker naar de landingsbaan rennen om het slachtoffer te redden. Blaugrana-verdediger Ronald Araujo begon te bidden op het veld.

Club Cadiz bevestigde vanavond dat een van de toeschouwers op de tribune een hartaanval had gekregen. ” Een medisch team ging met een pacemaker naar het slachtoffer op de tribune om te reanimeren. Tegelijkertijd introduceerde FC Barcelona indien nodig een tweede defibrillator, die door de spelers zelf naar de ongevalsruimte werd overgebracht. Een paar minuten later was de reanimatie positief en werd de supporter naar het Puerta del Mar-ziekenhuis gebracht, waar hij onder observatie blijft. Specificeer de richting van de club in een persbericht.

READ  Benzema, Zidane en Vinicius ... de vijf lessen van de Champions League-reis

De helden van de bijeenkomst, de spelers en de managers, stonden minutenlang in shock.

Ansu Fati en Ousmane Dembélé De doelpuntenmakers vierden het einde van de wedstrijd niet nadat de wedstrijd hun doelpunten hervatte uit respect voor het tot leven gewekte slachtoffer.