Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat zijn de voordelen van vinylvloeren?

Je bent eindelijk geïnstalleerd in een bestand Accommodatie, maar daarna
verhuizenNu moet je onder ogen zien
Bedrijf vernieuwing. Met de onverwachte opstapeling zoekt u een oplossing om uw vloeren snel, probleemloos en tegen lagere kosten aan te kleden. Hoe zit het met het testen van vinylbeplating om tijd en geld te besparen?

Ze zijn eenvoudig te installeren, goedkoop en vergen weinig onderhoud, ze combineren vele voordelen.

Installatiegemak

Ja de vinyl Geïntroduceerd door installatieprofessionals, het is vooral bedoeld voor installatiegemak. In feite “wist” de textuur eventuele onregelmatigheden in het bestaande abutment, waardoor het direct kan worden geïnstalleerd zonder uitgebreide verwijdering of enting. Bovendien werken de meeste huidige modellen met een click-blade-systeem, dat zelfs beginners onder de knie kunnen krijgen.

Als uw vloer eenmaal is gelegd, is het dagelijks onderhoud ook eenvoudig. Bestand tegen temperatuurschommelingen, vlekken en vocht, vinyl past in elke kamer, inclusief balkons, garages, keukens en badkamers, en sommige modellen zijn compatibel met verwarmde vloeren. In tegenstelling tot hardhout, ruwe steen en sommige soorten poreuze tegels, vereist het geen speciale zorg om zijn oorspronkelijke uiterlijk te behouden en kan het met elk onderhoudsproduct worden gereinigd.

verschillende kanten

Verkrijgbaar in een breed scala aan tinten, het imiteert het visuele uiterlijk, maar ook het gevoel van andere coatings zoals hout, steen, keramiek of vloertegel. Door lay-outs kunt u vinylplanken en tegels naar wens rangschikken om aangepaste patronen voor uw woonruimtes te creëren en om twee soorten vloeren in dezelfde kamer te combineren.

geluidsisolatie

Nog een voordeel: door zijn structuur en flexibiliteit stopt vinyl voetstappen of voetafdrukken en absorbeert het schokken. Afhankelijk van het model kunt u tot 20 dB geluidsisolatie krijgen om het comfort van uw huis te hebben, maar ook om uw omgeving niet te storen als u in een groepswoning woont.

READ  Europa belandt in wanorde, Wall Street stort in na detailhandelsverkopen