Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Covid-19: 87.000 zorgverleners moeten teveel betalen tijdens de eerste geboorte

primair
Volgens de informatie ontvangen van LCI; Van de 200.000 vrijzinnige zorgverleners die in 2020 financieel worden ondersteund door de Sociale Zekerheid, zullen 87.000 te veel moeten betalen door de zorgverzekering.

Moeilijk om het nieuws te slikken! Van de 200.000 liberale zorgverleners die bij het begin van de gezondheidscrisis financiële bijstand kregen van de sociale zekerheid, moesten 87.000 te veel betalen. De zorgverzekering geeft aan dat de uitkering gespreid mag worden over twaalf maanden.

In totaal vroegen 203.000 professionals om Dipa tijdens de eerste gezondheidsgolf. Zij ontvingen, zoals aangegeven, een voorschot van gemiddeld zo’n € 5.500,- om de inkomensdaling tussen maart en juni 2022 te compenseren. LCI.

Te veel betaalde € 2.700 gemiddeld

Vandaag beslist de ziekteverzekering dat het bedrag van het teveel betaalde dicht bij gemiddeld 2.700 euro per verzorger zal liggen.

Vakbonden waarmee de LCI contact heeft opgenomen, hekelen de UFML “scam”, terwijl MG France en CSMF “transparantie” eisten, CDF-tandartsen “herzien de berekeningsmethode”.

“We kunnen het bord niet uitwissen, want het is gemeenschapsgeld”, legt Margaret Cazeneuve uit. De sociale zekerheid heeft in totaal 1,3 miljard euro uitbetaald voor deze hulp en “iedereen die erom vraagt, krijgt die”.

READ  Binnenkort het einde van het gemarkeerde pad met bordjes "beter beleven"?