Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat u moet weten over de nieuwe gebruiksvoorwaarden

Gebruikers die deze update niet accepteren, krijgen te maken met verminderd app-gebruik.

L ‘Volgens rapporten heeft de WhatsApp-berichtenapp zaterdag zijn privacybeleid gewijzigd de wereld. Gebruikers die deze update niet accepteren, krijgen te maken met verminderd app-gebruik. Deze wijziging werd in januari aangekondigd en was controversieel onder gebruikers, niet erg geruststellend.

Betreft het delen van gegevens tussen het in 2014 gekochte WhatsApp en het moederbedrijf Facebook. Sinds de update uit 2016 heeft Facebook gegevens ontvangen van de berichten-app, waaronder telefoonnummer, gebruikte IP-adressen en enkele inloggegevens.

Nieuwe zakelijke functies

Op dat moment hadden gebruikers de mogelijkheid om het delen van gegevens te weigeren door een vakje in de app aan te vinken. Nu is de laatste er niet meer. Nieuwe gebruikers en mensen die dat niet hebben gedaan, kunnen deze gegevensoverdracht niet langer weigeren. Berichten die op WhatsApp worden verzonden, blijven echter gecodeerd, in tegenstelling tot berichten die op Facebook en Instagram worden verzonden.

De nieuwe WhatsApp-update staat echter niet toe dat de nieuwe gegevens worden overgedragen. Er zullen echter nieuwe commerciële functies op de app worden toegepast. Uiteindelijk zullen gebruikers via hun berichten-app met de bedrijven kunnen communiceren. Bedrijven kunnen Facebook-hostingtools gebruiken om gesprekken over te dragen en op te slaan. […] Lees verder

READ  1.200 mensen werden geëvacueerd uit de UGC-bioscoop na een stroomstoring in het winkelcentrum Vélizy 2