Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat is trichotillomanie, de aandoening waaraan de acteur lijdt?

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Nieuws
brieven

Leuk, nieuws, tips… wat nu?

Michael Yeon vertrouwde een weinig bekende aandoening toe waaraan hij lange tijd leed: trichotillomanie. De acteur lichtte de sluier op over deze onbekende psychische stoornis.

ter gelegenheid van zijn promotie Nieuwe BDE-film Op Amazon Prime Video heeft Morning Live-ster Michaël Youn de afgelopen weken verschillende interviews gegeven. Hij vertrouwde de gekste herinneringen aan zijn carrière toe, maar ook een relatief onbekende aandoening waaraan hij leed: trichotillomanie. Tijdens een video-interview met collega’s van Gala.fr onthulde hij:

Ik heb de neiging om de stress weg te nemen, zoals bijvoorbeeld mijn baardhaar pakken en eraan trekken en gaten in mijn baard maken, gaten in mijn borsthaar, gaten in mijn haar. “Een onrust die Mikhail Yun tijdelijk zou weten te kalmeren zoals hij zei.”Ik stopte, maar begon opnieuw op de nagels. “

haar plukken zogenaamde “autograssieve” psychische stoornis, dat wil zeggen, het valt in de categorie zelfbeschadigingsstoornis. Als het figuur waar Michael Yeon aan lijdt er wat “licht” uitziet, kan deze aandoening ernstige esthetische gevolgen hebben. Sommige mensen die er last van hebben, kunnen dat zelfs kaal worden volledig, of maak haarloze plekken op de getroffen gebieden.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Hoe behandel je obsessief-trekkend haar?

Deze ziekte treft vooral vrouwen, en ongeveer 2% van hen, in verschillende mate. Sommigen schrapen haar of trekken haar af, anderen eten het op. De reden waarom deze aandoening nog steeds taboe is. daar Trichotillomanie kan worden behandeld Met name door psychotherapie gericht op het heroriënteren van stressmanagement, mechanische gebaren elders, gebaren die zichzelf niet beschadigen. Het gaat er dus om specifiek te voorkomen dat ze aan de slag gaan nagelbijten, of om je nagels af te scheuren door te stoppen met het scheuren van je haar. Ontspanning wordt ook aanbevolen om problemen te kalmeren.

READ  Waarom wordt de show bijna een jaar na de opnames uitgezonden?

filiaal Esthetische behandelingen Reconstructie kan ook worden overwogen tijdens of na de psychologische behandeling van de ziekte: plaatsing van implantaten of een intensieve plaatsing op het hoofd die in het haar wordt genaaid. In ieder geval is het van essentieel belang dat u, als u denkt dat u aan deze aandoening lijdt, uw arts raadpleegt om de beste handelwijze te bepalen.

Louise Delacote

Chief News Officer Aufeminin.com

Loïse is verslaafd aan actualiteiten, tv-series die ze consumeert wanneer ze tijd heeft, strips, haar hardloopsessies, of het nu regent of sneeuwt, en…