Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vind de 3-cijferige code in minder dan 20 seconden!

De puzzel van vandaag Het is een spel dat je logica en reflexen zal testen. Het gaat erom de code te vinden die zich achter de afbeelding verschuilt. kenmerken van dit beeld 4 verkeerde combinaties Maar wie kan je helpen de code te vinden. Om daar te komen, moet je je hersens pijnigen en de situatie analyseren.

Logische spelletjes En denken is erg populair omdat ze maximale concentratie vereisen en cognitieve vaardigheden ontwikkelen. Ofwel in digitale of handmatige vorm, deze Testen Een geweldige manier om je hoofd bezig te houden en jezelf uit te dagen.

In de afgelopen jaren zijn uitdagingen erg populair geworden op sociale netwerken. Netizens delen graag raadsels, raadsels of oefeningen om hun vrienden te vermaken terwijl ze hun intelligentie testen.

Vandaag is een oefening in het vinden van de code. Dan, Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan en de code te vinden?

© Afbeelding tegoed: Radiotips.fr

De regels die moeten worden gevolgd om de uitdaging op te lossen

Het vinden van de 3-cijferige code vereist observatie en focus. Elke groep getallen wordt gevolgd door gekleurde stippen waarmee u een strategie kunt ontwikkelen.

  • zwart punt Het betekent dat een van de nummers niet bestaat.
  • gele punt Het betekent dat een van de nummers aanwezig is, maar niet in het juiste vierkant.
  • groene Punt Het betekent dat een van de nummers in het juiste vierkant staat.

Deze uitdaging is een Makkelijk niveau Zoals blijkt uit de moeilijkheidsschuifregelaar in de afbeelding. Je moet echter de tijd nemen om de kleurpunten zorgvuldig te observeren om de juiste combinatie te vinden en de uitdaging aan te gaan.

wees voorzichtig ! Kleurpunten zijn niet gerangschikt. je hebt 20 seconden Om de code te vinden of de uitdaging aan te gaan. Als je het niet op tijd kunt doen, moet je helemaal opnieuw beginnen.

Door deze puzzel op te lossen, kun je de 3-cijferige code vinden en ontdek je de oplossing op de volgende pagina!

READ  Zijn vernietigende column over Cyril Hanoune zou zijn gecensureerd door France Télévisions: komiek Pierre-Emmanuel Pare verlaat "C l'hebdo" op France 5