Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charlotte Gainsbourg met haar gezin bij Cesar, Happy Red Carpet met Jane Birkin en Alice

Charlotte Gainsbourg met haar gezin bij Cesar, Happy Red Carpet met Jane Birkin en Alice

Maak plaats voor het 48e Cesar Gala! Op vrijdag 24 februari hadden de sterren in Parijs een date in Olympia voor de traditionele prijsuitreiking die het beste van de afgelopen maanden beloont. Op de rode loper maakte het trio een grootse aankomst: gevormd door Jane Birkin, haar dochter Charlotte Gainsbourg en haar kleindochter Alice Attal.

In perfect bijpassende zwarte smokingoutfits poseerden de drie vrouwen graag voor fotografen tijdens het poseren voor foto’s. Ze slaagden erin om veel van de persoonlijkheden te ontmoeten die zich op vrijdagavond verzamelden: Djamel Debbouze, Virginie Evira, Leila Bakhti, Rochdi Zem, Monica Bellucci … Toen nam het trio hun plaats in de kamer in en vond de jongste van de clan, Jo ( 11 jaar oud), de jongste dochter voor Charlotte Ginzburg.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

De Birkin-Gainsbourgs hebben reden tot vreugde aangezien “Jane par Charlotte” (uitgebracht in januari 2022 in de bioscopen) is genomineerd in de categorie Beste Documentaire. De film, geregisseerd door Charlotte Gainsbourg, werpt een nieuw licht op de intense band tussen een moeder-dochterduo. Charlotte Gainsbourg begon haar moeder, Jane Birkin, te filmen om haar als nooit tevoren te zien. De bescheidenheid van het ene gezicht tot het andere stond een dergelijke nabijheid niet toe. Maar door de camera breekt het ijs om een ​​ongekende uitwisseling over meerdere jaren naar voren te brengen die de twee kunstenaars geleidelijk uitwist en presenteert in een ongekend universeel intiem gesprek om een ​​moeder te onthullen die een meisje confronteert, ‘verklaarde het abstract.

Terwijl ze wachtte om te zien of ze zou vertrekken met een derde César, na Beste Hoop in 1986 en Beste Actrice in een Bijrol in 2000, betrad Charlotte Gainsbourg het podium om op te treden aan de piano, met rapper Dinos, met als headliner “Like a boomerang” van Etienne Dahoe en Danny Geschreven door Serge Ginzbourg. Een prachtig muzikaal eerbetoon aan de zanger die afgelopen zomer overleed.

Een vriendelijke filmische familie

Tijdens de première van Jane by Charlotte in Cannes in 2021 stond Jane Birkin al op de set met haar gezin, samen met Alice, Joe en Ben (25), de drie kinderen die Charlotte Gainsbourg deelt met compagnon Yvan Attal.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Een paar dagen geleden verschenen Jane Birkin en haar kleindochter Alice op sociale media, met enkele foto’s genomen tijdens hun uitje in de Opéra Garnier. Alice vestigde zich in de Verenigde Staten, waar ze hoger onderwijs volgde, dus Alice profiteerde van haar verblijf in Parijs om tijd door te brengen met haar gezin. Aan de andere kant lijkt het Amerikaanse vriendje River niet op deze reis…