Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Zijn levensstijl was erg onaangenaam.”

Sterke getuigenis. Aanstaande vrijdag 24 februari 2023, uitgezonden op TMC Nieuwe documentaireEn Jean-Pierre Pernod, alweer een jaar oudNu de eerste verjaardag van de symbolische verdwijning van luitenant-kolonel 13 uur nadert, die plaatsvond op 2 maart 2022, op 71-jarige leeftijd. In deze documentaire stemmen verschillende personages die dicht bij hem staan ​​ermee in om te getuigen over hun relatie, waaronder natuurlijk Nathalie Markway-Bernaut die exclusief in vertrouwen heeft genomen Tele-vrije tijd Op deze symbolische datum. en het zeldzame, Twee kanten van concurrerende kanalen worden ook uitgedrukt : Lawrence Ferrari van CNews en Karen Le Marchand van M6.

Jean-Pierre was gesetteld en gestrest

Gastheer De liefde is in de wei Hij geeft toe dat hij Jean-Pierre Bernout heeft ontmoet en zijn vrouw, Nathalie Marcay Bernout In de vroege jaren 2000, in een vakantieclub. “We hebben haar nooit verlaten, we zijn verschillende keren samen op vakantie geweestMet haar gezicht naar de camera legt Karen Le Marchand uit. Alvorens een grove getuigenis af te leggen over het karakter van Jean-Pierre Bernout: “Jean-Pierre had een zeer onsmakelijke levensstijl. Hij was hebzuchtig, hield van goede wijn en rookte als een brandweerman. Hij oefende niet, hij was sedentair en moeVolgens Karen Le Marchand was deze manier van leven verre van aangenaam voor zijn vrouw: “Dit was te veel voor een vrouw die van haar man houdt En wie weet heel goed dat er met het leeftijdsverschil gezondheidsproblemen komen als hij bepaalde dingen niet aanpakt, mopperde ik veel. Het kon hem niet schelen. Hij voltooide. Hij was echt een levensgenieter“.

Elke keer vergeleek ik het publiek van de M6 met dat van de TF1’s

behorend tot de concurrerende groepen, namelijk TF1 en M6, Jean-Pierre Bernout en Karine Le Marchand aarzelden niet om elkaar te plagen met de fans van hun respectievelijke zenders.. “Elke keer als ik het publiek van de M6 vergeleek met dat van de TF1, lachte ik en zei: “We hebben je gisteren weer goed uitgezwaaid!”. Het was ons ontbijt op dinsdagDe gastheer vertrouwt. Het M6-nummer was tot het einde aanwezig in het leven van Jean-Pierre PernodMet andere woorden, tot begin 2022 toen de gezondheid van een TF1-journalist verslechterde Meerdere beroertes die ziekenhuisopname vereisen. Met haar gezicht naar de TMC-camera doet Karen Le Marchand verslag van haar laatste gesprek met haar vriendin. “Ik sprak hem aan de telefoon voor de operatie. Hij was altijd een goede man zegt: “Het komt goed, maak je geen zorgen.” Gastheer De liefde is in de wei Stuur hem de volgende sms:Jean Pierre, Ik bedek je met kusjes en goede vibes voor morgen. ik hou veel van jeHij antwoordt:veel kusjesUiteindelijk zal het Jean-Pierre Pernod zijn Een enorm slachtoffer van een beroerte Volgens Natalie Markway-Bernaut zou het haar fataal worden.

Verder onder deze advertentie

Mensen met karakter, voor mij is dat heel goed

Ik herinner me deze pijnlijke episode, Karen Le Marchand was ontroerd door de emotie. “Hij was een geweldige man, een geweldige vader en een geweldige echtgenoot. geweldige vriend. Mensen met karakter die schreeuwen als ze niet gelukkig zijn, dat vind ik best goed. Hij was een zeer vriendelijke, vrijgevige en oprecht eenvoudige man.concludeert ze.

READ  Verbeterde sfeer voor de vertoning van de Indiase film "Thonivo".