Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jérôme Commander en Djamel Debbouze bovenaan en Emmanuelle Defos en Raphael Personnaz zijn vervelend

Jérôme Commander en Djamel Debbouze bovenaan en Emmanuelle Defos en Raphael Personnaz zijn vervelend

Caesar’s Notebook 2023: Jérôme Commander en Djamel Debbouze bovenaan, Raphael Personnaz en Emmanuelle Defos vervelend abaça

videos – Dit jaar presenteerden verschillende persoonlijkheden voor het eerst de 48e editie van Caesar. Favoriet en tentakels Figaro.

Jerome commandant: 9,5/10
Hij zou de avondshow zeker moeten herhalen. De cabaretier, die in 2017 al ceremoniemeester was, vloog over v48, pinning”schepjesAanwezig in de zaal, de toenmalige minister van Cultuur, Rima Abdel-Malik, en haar gebrek aan roem. “Wat heb je met je haar gedaan, Roslyn? (vrijgezel, redacteur) ?Durf voor de geïnteresseerde partij, Farhan. Durf voor David Fincher: “Ik heb menstruatie!»(«Ik heb periodes“, in het Frans)

Jamel Dabouz: 8,5/10
Hij had de moeilijke taak om de 48e editie van Caesars te openen. Succesvolle weddenschap. We hielden van zijn speer voor Corinne Masiero-‘Het is hier een verkleedfeestjeEn een duet met hem Monica Bellucci op Te amo van Umberto Tozzi. De sterren hebben haar onweerstaanbare echtgenoot gefixeerd Asterix Obelix: Cleopatra’s zoektocht door Alan Shabat. Het enige nadeel: een klein gebrek aan teruggeven v Juliette Binoche die hem midden in zijn tekening belde.

Ahmed Sylla en nbsp…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 66% om te ontdekken.

Flitsverkoop -70%

De aanbieding is geldig tot 28 februari. zonder verplichting.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  Lucy Bernardoni (Star Academy) onthult dat ze een relatie had met haar "grote liefde" Gregory Lemarchall