Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik heb genegenheid …” raakte Ollie aan in The Voice, waarin hij vertelde over het vreselijke drama dat hij had meegemaakt.

“Ik heb genegenheid …” raakte Ollie aan in The Voice, waarin hij vertelde over het vreselijke drama dat hij had meegemaakt.

Een grote genegenheid voor Oli tijdens de eerste blinde audities van “The Voice”, seizoen 12. Geraakt door Talent’s vertolking op “Ave Maria”, vertelde Bigflo’s broer over het verschrikkelijke drama dat hij had meegemaakt.

Het is tijd om Ollie te vertrouwen. Zaterdag 25 februari 2023 tijdens de eerste examens voor blinden het geluid Uitgezonden op TF1, onthulde de broer van Bigflo wat informatie over zijn privéleven die altijd ontroerend is. De rapper was zelfs vreselijk ontroerd door Auréliens vertolking van Franz Schuberts “Ave Maria” en vertrouwde toe dat hij een vreselijke tragedie had doorgemaakt. Toen hij jonger was, verloor hij zijn jeugdvriend die altijd met hem omging. “Ik heb het juiste nummer gekozen. Ik geef toe dat ik een emotie heb. In mijn verhaal is het een speciaal nummer voor mij… Ik heb er veel naar geluisterd met een vriend uit mijn buurt met wie ik de hele tijd omging. Het is de lied waar ik om vroeg op haar begrafenis. Ik heb alleen maar herinneringen.” De goede, elke keer dat je me aanraakt. Bedankt voor dat moment omdat je me in contact bracht met persoonlijke dingen zonder het te weten en dat is de kracht van muziek. Bravo. “ zei Ollie.

‘Het was overweldigend’: De coaches verhuisden

De 34-jarige, oorspronkelijk afkomstig uit Saint-Pierre de Clerac (47 jaar oud) en eigenaar van een winkel, was van zijn kant ontroerd door deze woorden. Zelfs Vyani, Zazi en Amal Bint lieten zich meeslepen door zijn interpretatie. “Je deed het met de nederigheid en nederigheid van een gewone burger. Je bent de verbinding tussen wat daar kan gebeuren en wat daar kan gebeuren. Het was overweldigend.” Laat hem zelfs de vertaler van “Mijn Filosofie” kennen. Na lang wikken en wegen besluit Aurélien het avontuur met Zazie voort te zetten. De vier coaches, die zich voor hem omdraaiden, feliciteerden hem nogmaals. “Je hebt veel geluk.” zei Vianney. De jongeman had zelfs recht op een warm welkom voordat hij zich bij zijn gezin voegde, ook intrek nam in de familiekamer Nikos Aliagas.

READ  Wie won de Combat des Maîtres 2021 in TF1? Winnaar reactie!