Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Uw horoscoop voor zondag 26 februari 2023

Uw horoscoop voor zondag 26 februari 2023

Je kunt meer torens vinden en krijgen Direct overleg in 3210. Ook vind je dagelijks tips van Kristin Haas instagram Om het beste uit de huidige situatie te halen.

RAM

In jou zal Venus Jupiter ontmoeten, en het aspect is al actief en veelbelovend voor Ram in het tweede decaan. Liefde kan op je vallen, maar geld kan ook gemakkelijker komen. En niet het magische geld dat je in het spel zou hebben gewonnen, maar de vrucht van je arbeid of goede onderhandelingen. Dit aspect komt maar één keer per jaar voor, geniet ervan, ga uit, accepteer uitnodigingen, feest, je wordt een heel goede tijd beloofd.

de stier

Venus staat dicht bij Jupiter, een mooi en zeldzaam aspect (een keer per jaar) dat je vreugde kan brengen, tweede decaan, maar je zult het je niet voorstellen. Je zult zo bang zijn dat je wegvliegt. Het kan een gebeurtenis zijn die u niet rechtstreeks aangaat en die de bron van deze tevredenheid zal zijn. Het aspect zal tussen aanstaande woensdag en vrijdag nauwkeurig zijn en kan u inspireren om te genieten van het zorgen voor anderen, iets doen voor uw gemeenschap.

tweeling

Venus en Jupiter bezetten je vriendschapssector. Of je vrienden zullen je aan iemand voorstellen, of dankzij een sociaal netwerk zal een mooie vreemdeling je hart sneller laten kloppen. Je kunt zelfs verliefd worden… maar het kan ook een vriend zijn voor wie je meer dan vriendelijke gevoelens ontdekt, of hij/zij is degene die je zal proberen te laten begrijpen. Hoe hij/zij over je denkt.

READ  Vrouwen op het scherm, de verborgen kant van cinema

kanker

Binnenkort zullen de twee planeten van vreugde, Venus en Jupiter, elkaar ontmoeten in de hoogste hemelen, wat zeer gunstig is voor professioneel succes, of voor een promotie, en zelfs een gunstige overdracht. In ieder geval zul je tevreden zijn met wat er gebeurt, en je zult tevreden zijn met jezelf, vooral in de tweede tien. Plus, de Zon en Uranus zullen volgende week in fase zijn en het kan zijn dat je niet droomde, maar een stap vooruit zette.

Leeuw

Degenen in het tweede decaan krijgen volgende week een geweldige kans. Misschien krijg je succes of slaag je voor een examen of een rechterlijke beslissing. Het kunnen verschillende gebieden zijn, maar het resultaat zal hetzelfde zijn: u zult zich gewaardeerd voelen, vrij zijn om uw mening te uiten en absoluut heel trots op uzelf. Tenzij Jupiter negatief is in je geboortehoroscoop.

maagd

De maan bereikt Tweelingen om 16:49 uur en jij neemt de leiding omdat de details je niet bevallen, en omdat Mars ook in Tweelingen staat, zullen je hechte relaties je niet helpen ontspannen. Misschien merk je dat ze er alles aan doen om je te irriteren, en dat kan ook het geval zijn. En aangezien je (in principe) niet op zoek bent naar conflicten, neem je het op je en raak je ergens gekwetst.

evenwicht

Venus conjunct Jupiter, die voor je neerstrijkt. Dit kan overeenkomen met een belangrijke vergadering, of een overeenkomst, een nogal spannend contract. Dit is een zeer goede configuratie, die slechts om de 11-12 jaar voorkomt in Ram, het tegenovergestelde teken en die allianties in alle vormen vertegenwoordigt. U kunt ook trouwen, een geregistreerd partnerschap aangaan en in een gedeeld appartement wonen (vooral in het tweede decennium).

READ  Candice Renoir's laatste seizoen: France 2 verlaat Sète en transformeert

de schorpioen

Een ietwat kwellende start van het derde decennium, dat op dit moment veel mentale overbelasting kent. Het kan zijn dat een familie- of persoonlijk probleem toch heel ingewikkeld is. Het zal echter niet langer zijn (geboren aan het einde van het teken) omdat Saturnus op 7 maart Vissen binnengaat en niet langer in disharmonie met jou zal zijn. Afhankelijk van uw leeftijd heeft u mogelijk al met hetzelfde probleem te maken gehad, maar in een andere context.

Boogschutter

Misschien zijn de meest tevreden tekenen de situatie volgende week, vooral in het tweede decennium. De ontmoeting van je meester Jupiter en Venus kan je alleen maar een moment van geluk bezorgen. Dit aspect zal nauwkeurig zijn tussen woensdag en vrijdag, wanneer de maan in Kreeft staat en alles wat met je gevoelens en passies te maken heeft naar voren komt. Maar degenen die na 10/12 zijn geboren, pas op voor de oppositie van Mars, want er kan een obstakel zijn dat moet worden overwonnen.

Steenbok

Het is uw woning- en gezinssector die volgende week de aantrekkelijke economische situatie zal ontvangen, vooral degenen die begin januari zijn geboren. Het gezin groeit, of bent u op zoek naar uw droomhuis? Maar je kunt ook iemand vinden van wie je in het verleden hield en misschien overweegt om de tafel opnieuw te dekken? Een van uw bedrijven kan echter ook in deze situatie worden hervat en geld verdienen.

Waterman

Goed nieuws, een beetje geflirt, een date die aan je verwachtingen voldoet? Alles is volgende week mogelijk voor het tweede decennium, en de goede geur begint vandaag. Misschien hebben zelfs de eerste tien wat echo’s. Voor deze zondag zal de derde decaan opnieuw de dissonantie voelen van Saturnus, die op 7 maart uw teken verlaat. Maar wat je zult voelen (angst en ongerustheid) zal heel tijdelijk zijn.

READ  ‘Jean-Jacques Goldman heeft een praktische linkerzijde uitgevonden die miljoenen Fransen aanspreekt’

Vissen

Venus en Jupiter vormen straks een conjunctie en dit is een zeer gunstig aspect voor uw financiën. Misschien heb je volgende week een beetje geluk op dit gebied. Ben je een gokker en kom je uit het tweede decaan (geboren begin maart), dan heb je misschien veel geluk in het spel, maar het is ook mogelijk dat je het aan je verschuldigde geld krijgt, of dat je win een aankoop waar je veel plezier aan zult beleven.

De redactie adviseert

Nieuws van de RTL-redactie in je mailbox.

Schrijf je dankzij je RTL-account in voor de RTL-nieuwsbrief en volg dagelijks al het nieuws