Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat is het eerste hulpmiddel dat u gebruikt om informatie op internet te zoeken?

Wat is het eerste hulpmiddel dat u gebruikt om informatie op internet te zoeken?

Gebruik je een traditionele zoekmachine bij het online zoeken naar informatie of wordt je eerste instinct een sociaal netwerk, videoplatform of AI-chatbot? Dit is onze wekelijkse enquêtevraag.

Zoeken op internet // Bron: Frandroid

Op internet wordt, om informatie te (her)vinden, lange tijd een zoekopdracht in een zoekmachine getypt. Een praktijk die zo gebruikelijk is dat de handeling “Googlen» Het wordt door een aantal mensen gebruikt.

Maar het web evolueert. Sociale netwerken, video-inhoud en nu kunstmatige intelligentie vinden hun weg naar onze online gewoonten via diensten als ChatGPT of Gemini. zoekmachinesKlassiekers» Voor sommige mensen is het niet langer noodzakelijkerwijs duidelijk. Sommigen van jullie hebben misschien al iemand gezien die rechtstreeks naar YouTube, TikTok, Reddit of Twitter/X ging om informatie te zoeken.

Dus zelfs als we denken dat de meerderheid van jullie nog steeds Google-zoekmachines gebruikt om over een onderwerp te leren, wilden we de situatie op bescheiden schaal evalueren.

Uw eerste hulpmiddel voor het online zoeken naar informatie

Daarom stellen wij u deze vraag deze week als onderdeel van onze enquête. Wat is het eerste hulpmiddel dat u gebruikt om informatie op internet te zoeken? In onderstaande module bieden wij u vier mogelijkheden. Wij nodigen u uit om de optie te kiezen die het beste bij uw situatie past.

downloaden

Wat is het eerste hulpmiddel dat u gebruikt om informatie op internet te zoeken?

Bedankt voor het stemmen.

Je hebt al op deze poll gestemd.

Selecteer een antwoord.

Zoals altijd bent u van harte welkom om uw antwoorden te ondersteunen in het opmerkingengedeelte van dit artikel. Zoals altijd vragen we alleen dat gesprekken beleefd en geïnteresseerd blijven.

READ  Foto's van een oude gletsjer geven hoop voor ondiepe wateren