Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

’s Werelds nummer 1 tennisvideogame is eindelijk terug met TopSpin 2K25

’s Werelds nummer 1 tennisvideogame is eindelijk terug met TopSpin 2K25

Spelnieuws ’s Werelds nummer 1 tennisvideogame is eindelijk terug met TopSpin 2K25

delen:


Dertien jaar lang liet Top Spin 4 tennis- en videogamefans wezen achter. Na de release kon geen van hen in de buurt komen van de kwaliteiten van de Tsjechische 2K-titel. Betekent Top Spin 2K25 eindelijk de terugkeer van goed tennis? Wij beantwoorden de vraag in de video.

TopSpin: 13 jaar wachten, was het het waard? Reageer met video

Dat is alles: sinds een aantal dagen kunnen sommige spelers virtuele rackets bemachtigen in Top Spin 2K25. Een kans voor nieuwkomers op de licentie om te ontdekken wat het tussen 2003 en 2011 succesvol maakte. Maar bovenal een kans voor fans van het gele balletje om opnieuw te genieten van een zeer goede tennissimulatie. Top Spin 2K25 vertoont veel van de kwaliteiten waar we het over hebben in de onderstaande videotest.

Zijn grootste kracht? Het slaagt erin het gevoel te geven dat echt tennis is teruggekeerd naar een videogame. De ontwikkelaars van Hangar 13 benadrukten het belang van plaatsing en timing bij het slaan van de bal. Er zijn twee sleutelfactoren, samen met de eigen animaties van elke speler, die een echt gevoel van onderdompeling geven. Dit gevoel van onderdompeling wordt ook versterkt door veel functies, vooral het werk rond het geluidsontwerp.

Pre-order Top Spin 2k25 op PS5.

Nadelen, maar dat is niet het belangrijkste)

Maar vooral in het spel, bij het opbouwen van punten, is Top Spin misleidend. Alles is mogelijk, net als in een echte tenniswedstrijd. Kort geld wisselt met ritme, en stijgt snel… Het is ook aan ons om ons spel op te bouwen volgens onze stijl en volgens onze speler. Er is ook een carrièremodus waarmee je je eigen carrièremodus kunt creëren op onze afbeelding en hen kunt helpen hogerop te komen op de ranglijst. Als deze functionaliteit beperkt blijft (Redenen in de videotest hierboven) Dit is nog steeds een goede manier om het spel te starten.

READ  Oeps, de Pixel 8 Pro staat al op Google

Natuurlijk is Top Spin 2K25 niet zonder gebreken. Vergeleken met TieBreak, dat eerder dit jaar werd uitgebracht voor vroege toegang, De startlijst is klein: 25 spelers beschikbaar, tot… Top Spin 4, uitgebracht in 2011. Evenzo is de gezichtsmodellering matig. Als we Roger Federer zien, die zelf heeft meegewerkt aan het opnemen van bewegingen voor zijn virtuele avatar, vragen we ons bijna af of we liever hadden gezien wat er in 2011 gebeurde. Maar uiteindelijk is het duidelijk dat vorm niet het belangrijkste is. belangrijk. Maar ondanks de terugkeer van de nummer 1 tennisvideogame.

TopSpin 2K25 is beschikbaar in Early Access voor alle Deluxe Edition-bezitters. Voor anderen moet je wachten tot 26 april voor een wereldwijde release op pc, Xbox Series, Xbox One, PS4 en PS5.

Deze pagina bevat affiliate links naar specifieke producten die JV voor u heeft geselecteerd. Elke aankoop die u doet door op een van deze links te klikken, kost u niet meer, maar de online verkoper betaalt ons een commissie. De prijzen die in het artikel worden vermeld, zijn de prijzen die door de verkoperssites worden aangeboden op het moment van publicatie van het artikel en deze prijzen kunnen naar goeddunken van de verkoperssite variëren zonder de joint venture hiervan op de hoogte te stellen.
Lees verder.