Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat is er nieuw in de laatste update?

Wat is er nieuw in de laatste update?

KB5023706-update, wat u kunt doen Downloaden door hier te klikken Of in onderstaande bron, voor Windows 11 is 22H2 vooral een hub voor bijdragen van Moment 2. Daar vinden we met name de toevoeging van een nieuwe taakbalk die is geoptimaliseerd voor aanraaktoestellen. Bovendien is Windows Studio uitgerust met een paneel voor snelle instellingen in de laatste waarmee het bepaalde effecten op de camera kan toepassen, zoals een vervagingseffect of achtergrondruisonderdrukking op de microfoon.

Een ander groot deel van deze cumulatieve update: ondersteuning voor tools van derden toevoegen in het speciale paneel. Apps kunnen nu widgets aanbieden om op het bord te pinnen, zoals bij Messenger (Meta) of Spotify.

De taakbeheerder is ook intuïtiever gemaakt en heeft een zoekbalk voor eenvoudigere navigatie. Daarnaast is de spraakbesturing verbeterd met nieuwe commando’s voor een completer gebruik in het veld. Dezelfde opmerking voor gebruikers met een visuele beperking, met een verbeterde braille-ervaring.

Eindelijk, wie update zegt, zegt patches, in het bijzonder is een kopie van de bestanden eindelijk opgelost! Een ander maakt zich zorgen over crashes die worden veroorzaakt door het bekijken van een HDR-video, een ander maakt zich zorgen over een probleem met de verbinding via pincode of het lezen van vingerafdrukken.

READ  Geen wachtwoorden meer dankzij openbaar beschikbare Apple Passkeys