Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gratis tags met Discovery en streamt een van zijn populaire kanalen gratis op Freebox TV

Gratis tags met Discovery en streamt een van zijn populaire kanalen gratis op Freebox TV

Free breidt vandaag zonder extra kosten zijn basis-tv-pakket uit met de lancering van Discovery Science Channel.

Grote klap gratis, de ISP tekent een distributieovereenkomst met Discovery. Univers Freebox kondigde op 14 maart aan dat veel nieuwe functies woensdag op Freebox TV zullen worden gelanceerd, allereerst maar niet in de laatste plaats de komst van het wetenschappelijke referentiekanaal Discovery Science, vanaf vandaag vermeld als gratis voor alle Freebox-abonnees op kanaal 64. Destijds van schrijven, M6 Music streamt op dit kanaal, maar in de loop van de dag wordt een nieuw serviceplan gepubliceerd.

Discovery Science is geen kanaal dat is toegewijd aan de wetenschappelijke elite, integendeel, omdat het door middel van inhoud van hoge kwaliteit werkt om wetenschap te verspreiden en iedereen in staat stelt om de wereld om ons heen en wat de toekomst voor ons in petto heeft op een vaak speelse manier te begrijpen.

Dit is de eerste keer dat Free een kanaal van de Discovery Group live in zijn show heeft opgenomen. De operator introduceerde echter een paar jaar geleden de kanalen van de Amerikaanse groep op de TV by Canal-show, opgenomen in sommige Freebox-shows (Revolution en nu Delta en Delta-Pop). Maar de laatste werd ingetrokken na een exclusieve overeenkomst getekend met SFR.

Discovery Science herdefinieert wetenschap door het uit laboratoria en klaslokalen te verwijderen om het leuk en interessant, maar nog steeds relevant te maken. Terwijl sommigen praten over oplossingen, tests en hypothesen, speelt de zender liever met robots, explosies en hybriden. De programma’s combineren amusement en educatie om wetenschap voor iedereen toegankelijk te maken. De zender deelt nieuwe idee├źn, innovaties en technologische ontwikkelingen.

READ  Esport-Aegis: "Lancering van een team waar we aan dachten"

Vorig jaar voltooide Discovery de overname van Warner Media van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij AT&T voor ongeveer $40 miljard. Door deze fusie ontstond een nieuw bedrijf genaamd Warner Bros Discovery, dat morgen “Warner Pass” op Prime Video zal lanceren met 12 kanalen en alle HBO-inhoud.

Om gebruik te kunnen maken van Discovery Science, moet de launcher opnieuw worden gestart. Alle Freebox-modellen zijn erbij betrokken en natuurlijk OQee, waarmee je onderweg toegang hebt tot het kanaal. Er zullen vanmorgen en gedurende de dag veel andere aankondigingen zijn met betrekking tot Freebox TV.

Dit artikel is afkomstig van de Univers FreeBox-website