Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat is deze vreemde reeks draden gefotografeerd door de Perseverance Chariot op Mars?

Wat is deze vreemde reeks draden gefotografeerd door de Perseverance Chariot op Mars?

Ruimte – Het bestaan ​​van deze vreemde reeks filamenten op Marsgrond heeft waarschijnlijk een meer clichématige verklaring dan we konden hopen.

Een bol garen, een touwtje, een macaroni mijn plaats…een vreemd wezen gefilmd midden juli Mars door riksja doorzettingsvermogen Het laat de experts verbijsterd achter. “Er zijn veel twijfels”, bevestigt een woordvoerder van het bedrijf. NASA.

De meest logische verklaring ligt echter op de grond. Volgens sommige hypothesen zouden het stukjes touw kunnen zijn die doorzettingsvermogen verbinden met: de paraplu die zijn afdaling vertraagde toen hij op Mars landde. Het kan ook het touw zijn dat wordt gebruikt om het tijdens de laatste paar meter te laten zakken (een fase genaamd “Sky Crane”).

Kleine touwen bewogen door de wind

Dit zou niet de eerste keer zijn dat de kleine rover zijn eigen apparatuur op Mars tegenkomt. In juni toonde een andere foto wat leek op een stuk aluminiumfolie dat tussen twee rode stenen was ingeklemd. Het was eigenlijk een stuk thermische isolatie van de afdaling.

“Het kan worden aangenomen dat deze kleine stukjes puin na de landing door de wind zijn verplaatst”, zei een NASA-woordvoerder. Misschien is deze verspilling altijd in beweging: sommige (…) Lees meer in 20 minuten

Lees ook:
Ruimte: een mysterieus radiosignaal van een ver, gespikkeld sterrenstelsel
Nieuw-Zeeland: een mysterieuze vuurbal ging tien seconden lang door de lucht
Ariane 6-raket voor het eerst geïnstalleerd op het lanceerplatform

filmpje – Samantha Cristoforetti wordt de eerste Europese vrouw die in de ruimte loopt