Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vergelijkend duel: Google Pixel 6a vs Nothing Phone (1)

Met zijn pixels biedt Google onbetwiste efficiënte photophones. Dat geldt nog meer voor zijn nieuwere modellen, zelfs als de vooruitgang van Mountain View de neiging heeft te krimpen in het aangezicht van Chinese spelers die zwaar investeren in het veld. De verwachtingen voor de Pixel 6a zijn dus hooggespannen, maar het Amerikaanse bedrijf heeft de beeldcomponent naar beneden bijgesteld ten opzichte van de Pixel 6. Dit zijn dus twee 12,2 MP-eenheden (groothoek en ultragroothoek) die aanwezig zijn in het nieuwe model. middenklasse google. Bij Niets is het ook een duo van sensoren die werken, maar met een 50MP-definitie. het is duidelijk dat hardware Doe niet alles en Google begrijpt dit heel goed.

Overdag zitten de twee smartphones om de nek en nek. Het Google-model profiteert van opmerkelijke colorimetrische nauwkeurigheid en kleurgetrouwheid, met een iets hogere helderheid dan een telefoon (1). Geen enkel model biedt een warmere toon bij de groothoek, wat meer mensen zou moeten aantrekken. In de ultragroothoek doet softwareverwerking wonderen op de Pixel 6a, die een beter zicht biedt dan de telefoon (1) – vooral bij blootstelling. Maar de scherpte is min of meer gelijk, ongeacht het model.

Nachtportret bij de groothoek is in het voordeel van de Google-smartphone, vooral dankzij de meer gecontroleerde belichting. Een trend die reflecteert op de ultragroothoek waar “niets” te hoog in gevoeligheid stijgt, in tegenstelling tot de trend van Google die wordt gehuld in digitale ruis.

READ  Nieuwe updates om contacten gemakkelijker te vermijden