Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alle Renault elektrische auto’s die je binnenkort kunt kopen

Alle Renault elektrische auto’s die je binnenkort kunt kopen

Het elektrische bereik van Renault is al lang beperkt tot één echt model en zal de komende drie jaar aanzienlijk uitbreiden. Zozeer zelfs dat minimaal 6 modellen beschikbaar zullen zijn tegen 2025.

Tussen 2013 en 2021 stond slechts één Renault Electric -auto al in de Franse autorijden: de zoé. Zelfs als scherpe herinneringen onmiddellijk de Fluence ZE- en Twizy -modellen herinnerden, bleven deze modellen anekdotisch. Net als Twingo Ze, die gedurende zijn carrière is omgezet in elektronen. Maar de komende jaren zal Losange de turbo al plaatsen. Om de waarheid te vertellen, is de mars vooruit begonnen met de Mégane E-Tech en zal het scherp opzetten. In de komende drie jaar verschijnen er minstens 5 “nulemissies” -modellen die bijna alle lichaamsklassen bestrijken.

De show begint volgend jaar met elektrische versies van de nieuwe Kangoo- en Trafic -modellen. Ondanks hun nutsgenen zijn deze twee vrienden ook beschikbaar voor individuen, dus zullen ze profiteren van een 100% elektrische versie..

Volledig “gas” 2024!

Maar het grootste deel van die toename wordt min of meer verwacht in 2024. Hoewel de zoé en Twingo – de laatste nog steeds in twijfel staan ​​- waarschijnlijk zullen buigen, zou de nieuwe R5 een toegankelijke elektrische bougie van Renault moeten nemen. Maar deze geëlektrificeerde superfive, zwaar aangekondigd door het concept van 2021 met dezelfde naam, zal veel minder een verrassing creëren dan de futuristische R4! Om de kaart van de nabijheid tussen Renault en het Franse publiek volledig te spelen, scoorde Luca de Meo met name een revival van 4L met elektrische saus. Er komt zelfs een vrachtwagenversie in de pijplijn, een soort moderne estafette. Net als de R5 zou de R4 nog steeds beschikbaar moeten zijn, met prijzen tussen 20.000 en 25.000 euro voor deze twee “renaissance”.

READ  Thomas Pesquet en de Crew Dragon kwamen tijdens de vlucht een onbekend object tegen

Aan de andere kant van het schaakbord zal Renault in 2024 een opvolger van de huidige Scénic lanceren. In dit geval wordt een 100% elektrische SUV genaamd de … Scénic. Nogmaals, verwacht geen grote verrassing, De lijnen van deze “groene” familie werden een paar weken geleden 90% onthuld door Scénic Vision. Aan de andere kant is er nog niets bekend over de mogelijkheden van deze 4,50 meter SUV.

Lees ook: Antwoorden op uw vragen over de toekomstige Scénic 100%

Renault Electric Range modernisering tegen 2025

Geplaatst in 23/07/2022 bijgewerkt 23/07/2022