Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat hij precies deed met Mentissa, zijn talent voor “The Voice 2021”!

Mintessa is dit jaar een van de favorieten in de competitie. Toen Télé Star haar hierover vroeg, gaf de jonge vrouw toe dat het haar onder grote druk zette: “Elke keer dat iemand me vertelt dat ik het niet geloof. Dan raakt het me, maar het zet een beetje druk. Het is een overwinning en een beloning om me te vertellen dat mensen me steunen.” Ik wacht om de hoek en vertel mezelf aan de andere kant welke kant ik helemaal niet het recht heb om fouten te maken.

Eén ding is zeker, de aankomende zangeres kan rekenen op haar coach, Vianni, die nooit dingen doet.

In feite nodigde de betrokken manager zijn talent deze zondag bij hem thuis uit voor een zeer uitgebreide lunch. Op het menu: burger, patat!

Absoluut een kans voor de artiesten om de rest van het avontuur van The Voice te bespreken, om er samen op voor te bereiden en ook voor Mentsa om de kat Vianney te ontmoeten, een haarbal die het knappe joch veel met zich meedraagt!

Als hij ook dicht bij zijn kleine leerling is, vertaler schoonvader Hij is ook een geweldige partner met Amal Bint die verliefd werd op vriendschap en vice versa.

Zie ook: Letizia Halliday en Jalil Lesbert gaan weer uit elkaar …

Bewerken

READ  Justitie verwerpt het verzoek om zijn vader de rol van "Coutotor" te ontnemen