Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Witcher (Netflix): Seizoen 2 zet een nieuwe stap

Nieuws Cultuur The Witcher (Netflix): Seizoen 2 zet een nieuwe stap

Na de succesvolle verkoop van The Witcher 3 in het eerste seizoen, krijgt de serie The Witcher, geproduceerd door Netflix, binnenkort een tweede seizoen. Vandaag leren we dat de productie een nieuwe fase heeft bereikt.

De opnames voor het tweede seizoen van The Witcher kwamen tot een einde, ondanks uitstel, blessures en wisselingen in de cast. Lauren S. Dat maakte Hisrich, die het project leidde, vroeg in de middag bekend Het nieuwe seizoen is de postproductie ingegaan. Zo, Het seizoen aan het einde van het jaar verlaten lijkt ondenkbaarder. Het is duidelijk dat we moeten wachten tot de releasedatum wordt aangekondigd om zeker te zijn.

Keer terug naar Londen. Keer terug naar (kleine, donkere, lawaaierige kamers) waar dit gebeurt. Dat klopt, we zijn in postproductie op The Witcher S2, en ik ben erg opgewonden.

Eind april is Netflix-CEO Ted Sarandos terug voor de De deadlines Over de gezondheidssituatie en de gevolgen daarvan voor de productie van de serie door aan te kondigen:

Verschillende projecten die aan het begin van het jaar van start zouden gaan, zijn uitgesteld vanwege COVID-19. De tweede helft van 2021 zou interessanter moeten zijn, vooral in het vierde kwartaal als nieuwe seizoenen van onze hitshows zoals The Witcher, You en Cobra Kai verschijnen.

Dit nieuwe seizoen Het belooft meer lineair te wordenNu de personages worden geïntroduceerd in de korte verhaalstijl van Adriz Sapkowski. We zullen Henry Cavill vinden als Geralt en Kim Bodnia als Vismere, terwijl Lambert en Eskelon respectievelijk Paul Bullion en Basil Edenbens zullen spelen, terwijl Christopher Hefjo Neveline en Fabian Ross zal spelen met Lydia.

READ  Radeloos vertrouwt hij zijn dromen toe om vader te worden!

Aan de overkant Malodilisch, Journalist jeuxvideo.com

plaatsvervanger