Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“We hebben misschien iets aardigs gemist …”

Bij het beoordelen Getrouwd op het eerste gezichtLaura nam de moeilijke beslissing om van Clement te scheiden. De laatste geeft ons zijn reactie.

Het is tijd om de echtgenoten te evalueren Getrouwd op het eerste gezicht Tijdens deze aflevering werd het uitgezonden op maandag 10 mei. Als je sommige duo’s hand in hand laat, meer dan ooit verliefd op andere stellen, zijn de resultaten nog meer gemengd. Laura en Clement werden verliefd op het stadhuis. De magie vervaagde echter al snel, waardoor het pijnlijke verleden van de jonge vrouw weer opdook. In feite ervoer de jonge vrouw teleurstellingen en verraad in haar liefdesleven. En het heeft sporen nagelaten… niet in staat om op te geven, volledig verwikkeld in gebeurtenissen. Clément komt echter in elk opzicht overeen met haar ideale man, Ze is verlamd. Aan het einde van het avontuur neemt Laura de moeilijke beslissing om van Clement te scheiden. Jonge man geeft ons een interview.

Tilly Luisiers: Wat was uw gemoedstoestand vóór de evaluatie?

Clement: Ik werd gespannen. We hebben veel goede tijden gehad, maar ook veel vragen. Op dat moment vraag ik me af wat Laura was. We zullen de experts weer zien en weten dat ze ons de foto’s zullen laten zien. Duidelijk vervelend. We zien weer een geweldige dag waarop we elkaar voor het eerst betrapten, dit moment waarop alles meteen overeenkomt, het beweegt wat. Ik kwam aan zonder te weten op welke voet ik moest dansen …

Wat zijn uw zorgen op dit moment?

READ  Arc de Triomphe gedrapeerd in een LGBT+ vlag? Dit is een 3D creatie

Ik stel mezelf veel vragen: zal ze erin slagen haar vragen en angsten te overwinnen? Zal ze erin slagen haar geesten uit het verleden te overwinnen? Ik ben in mijn hoek, mijn geest warmt op. Dit avontuur is iets heel krachtig dat je emotioneel kunt ervaren. Als je geen minimum aan perspectief hebt om met deze emoties om te gaan, kun je snel overweldigd raken.

Als u op de balans komt, wilt u dan nog met Laura trouwen?

Ik voer beide in. Ja, ik wil met Laura trouwen. Aan de ene kant zeg ik tegen mezelf: “Mag ik doorgaan, zal ik erin slagen haar gerust te stellen en al haar angsten uit te wissen?”

We hebben het gevoel dat je aan het einde van de tijd bent. Was je boos? Ben je je geduld kwijt?

Ik ben helemaal niet van streek. Maar op een gegeven moment vind ik mezelf hulpeloos in het aangezicht van de situatie. Ik heb geprobeerd al mijn kaarten te annuleren, maar er was niets dat ik kon doen.

Kun je zeggen dat je haar leuk vond?

Verliefd nee, maar ik had gevoelens. Bij Laura is er deze genegenheid, er is deze tederheid, er is een band die niet kan worden ontkend. Ik probeerde tot het einde te vechten. Ik wilde geen spijt.

Laura heeft het moeilijk om een ​​beslissing te nemen … het lijkt al lang in de ether!

Het was erg lang, dat verzeker ik. Laura, we zien het, ze is achterdochtig, dat zegt ze zelfs. Je denkt dat ze de voor- en nadelen probeert af te wegen. Ze legt zichzelf extra onder druk. Op dat moment keek ik me aan en wist niet wat ik moest doen. Ik kwam tot deze beoordeling door tegen mezelf te zeggen: “Ik heb je duidelijk gemaakt wie ik ben, van begin tot eind transparant gebleven”, en ik was er voor.

READ  Sandra Lou betaalde een pover bedrag voor Dancing with the Stars, balancerend: "Het was belachelijk..."

Begrijp je zijn beslissing?

Ik begrijp zijn beslissing. Wat er ook gebeurt, ik zal zijn keuze respecteren. Ze probeerde over alles heen te komen, maar ze heeft veel vragen en het is zo ingewikkeld. Op een gegeven moment ben ik hulpeloos, ik kan niets anders doen dan haar blijven steunen. Ik kan niet meer doen dan dat.

Is er ook een soort troost bij het bekendmaken van haar verlangen om te scheiden?

Zeker ook. Maar voor mij was dat niet het punt op het moment van de balans.

ben je verdrietig ?

Ik vind het jammer dat ik hem er niet toe kon krijgen zijn verdediging volledig op te geven. Ik ben verdrietig omdat ik op dat moment tegen mezelf zeg dat we misschien iets leuks hebben gemist.

Behalve de camera’s, heb je een uitleg?

Er zijn geen verklaringen te verkrijgen. Tijdens de hele ervaring spraken we altijd aan en uit de camera’s, en we spraken altijd met Laura. We hebben altijd vertrouwd op communicatie. Meteen na de ervaring verlaten we arm in arm zonder vijandigheid, zonder haat in respect.

Ben je gescheiden?

Ik kan hier geen antwoord op geven.

Ben jij onverslaanbaar in de show? Getrouwd op het eerste gezicht ? Ontdek het zonder verder uitstel door de onderstaande vragenlijst in te vullen!