Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lawrence Arnie in een relatie met Danny Boone: wie is de vader van zijn zoon?

De adverteerder die als digitaal regisseur werkte bij BETC, Jerome Duchan Ze leerde Laurence Arné kennen via gemeenschappelijke vrienden. De maker van een digitaal bureau dat gespecialiseerd is in sociale media genaamd SPOKE, ondersteunt de zakenman verschillende merken in hun communicatie, zoals ITAM, BASH, M6, Verkeersveiligheid, Cartier of Chanel. Het bedrijf dat Jérôme in 2009 oprichtte, werd geëerd voor de kwaliteit van zijn werk en voor zijn campagnes: Beste zomerbaan / Etam, Rijmodus / Verkeersveiligheid, Calvi-on-the-Rock / Bash Hij werd uitgeroepen tot Beste Social Media Agency van 2019. Met Lawrence had Jerome een zoontje genaamd Raphael, die werd geboren in 2012.

Tijdens haar zwangerschap ontmoette ze de actrice die Deborah speelde in de serie WorkinGirls Ze bevestigde dat ze van plan is om zeer snel na de geboorte te hervatten met filmen:Ik verwacht een baby in juni en ga in juli verder met filmen in seizoen 2“ Twee ambitieuze personages zijn na een aantal jaren samenwonen eindelijk uit elkaar gegaan.

Nu verliefd op Danny Boone die met hem in de films heeft gewerkt Radin! (2016) en Al-Shtayt familie (2018) vormt de actrice een (groot) gemengd gezin met vader van Noah (21), Mahdi (23), Sarah (11), Eitan (15) en Elijah (14). Ter herinnering, Danny formaliseerde zijn relatie met de actrice op 3 mei 2021 op RTL. Als hij tot nu toe twijfels heeft achtergelaten over de aard van zijn relatie met de filmster Lawrence Welkom bij Ch’tis (2008) bevestigde voor het eerst tijdens dit interview om samen te leven met Lawrence. Beiden zijn gepassioneerd door cinema, en de twee acteurs schreven ook mee aan het filmscript. 8 Humanity Street, Die dit jaar op Netflix wordt uitgebracht.

READ  De maatregelen leidden ertoe dat de eerste race van het seizoen op zondag 25 februari werd afgelast