Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté + vanaf maandag 10 mei 2021 in Saint-Cloud: verwachtingen

Vind Dominique Cordier’s voorspelling van de vijf op maandag 10 mei 2021 in Saint-Cloud, Prix de Dormans. Vertrek 13.50 uur 16 voorgerechten. belemmering. Schotel. 2.400 meter. Volbloed vanaf 5 jaar. Het zal nodig zijn om de lucht op te ruimen, want maandag wordt een regenachtige dag aangekondigd boven de regio Parijs. Welnu, deze zondag zou de aarde nog zwaarder kunnen worden, misschien wel een beetje.

Favoriete Notre, 2 La Rozeliere Het zou natuurlijk handig zijn, maar we weten niet dat hij afkerig is van statische paden. Afhankelijk van de instructeur “wandelen op het water” zul je net als de Lu 3 Zillion SunEen andere merrie die het goed deed op het volgende niveau.

Dringend: 3 ZILLIONE SUN begon deze maandag niet eindelijk op Quinté in Saint-Cloud.

Er veranderen veel dingen, te beginnen met speculatie.

Ons laatste moment, De zevende investeerder, Foutloos dit seizoen, met twee overwinningen en runners-up in drie pogingen. Victory kan hier naar hem glimlachen, als de planeten op één lijn liggen. Pas op voor vreemden 14 gloriedagenOnweersbuien kunnen omzeilen. En het is de Baskker die erop rijdt.

Voorspellingen:

2. Geen Rozeliere
3. Ontelbare zon
7. De investeerder
8. Shamsabad
4. Inademing van brand
1. Chailloue
14. Dagen van glorie

De laatste minuut:

7. De investeerder

Vrijdag 7 mei resultaten in Vincennes:

RTL’s favoriete team won en bezorgde jockey Stéphane Pasquier zijn 200ste Quinté + succes, een absoluut record! Het laatste moment gebeurde, want de selectie gaf aan dat hij in vijf paarden zat.

De redactie beveelt u aan


Lees verder