Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Groot bord voor een Audrey Floro voor het tweede seizoen van de TF1-hoofdreeks

Het is lang geleden dat TF1 zo’n groot succes was voor een serie Made in France. Op 29 april 2021 scoorde HPI uitzonderlijke fans. De eerste aflevering van deze Franse film met Audrey Floro aan het hoofd trok bijna 10 miljoen kijkers en bijna 9 miljoen per seconde.

HPI: groot succes voor TF1

HPI lijkt een van de beste debuten in de geschiedenis van TF1 te zijn en brak twee records: het meest bekeken pilotennummer (tot nu toe, in 2006) RIS Forensic Science) En aan het begin van de sterkste serie TF1 (die Kwam op Tot 2010 met Clem).

Dit enorme succes stelt ons natuurlijk in staat om een ​​tweede seizoen te plannen. Het lijkt erop dat de acteurs erg enthousiast zijn om dit avontuur voort te zetten. Maar er is op dit moment onzekerheid. Het komt neer op de kwestie van versiering: een nietje in deze serie.

De productie koos ervoor om in echte instellingen te fotograferen in plaats van in studio’s. Het politiebureau bevindt zich op 84 rue de Treves in Lille Moulin. een in plaats van Bekend bij LilleHet had een lange geschiedenis voordat de politie van de serie werd verwelkomd HPI !

Grote doorn in het oog van HPI-productie: collecties!

Het gebouw was vroeger eigendom van de familie Le Blan, pioniers in de textielsector in de omgeving, en was lange tijd een werkplaats. Toen Le Blancs het toneel verliet afstand Na meer dan 50 jaar activiteit is de plaats van eigenaar veranderd: van 1996 tot 2017 was er Sciences Po, het Instituut voor Beleidsstudies in Rijsel.

READ  'I Want Candy'-zanger Aaron Carter sterft op 34-jarige leeftijd

Gratis sinds, Hij is de curator van de serie HPI. Zoals het regionale dagblad aangeeft The North VoiceIn de zomer van 2020 stond de gemeenteraad van Lille toe dat de plek verhuurd werd voor een huurprijs van 3.800 euro per maand.

Maar de vraag die iedereen stelt is: kan de productie het gebruiken voor een nieuw seizoen? Voorlopig is hij sowieso in het stadhuis Er ligt geen plan op tafel om van plaats te wisselen.

Een andere belangrijke decorateur is het huis van Morgane Alvaro, het personage gespeeld door Audrey Fleurot. The North Voice Bepaalt dat ” In een vreedzame divisie », Stilstaand, in de stad Wattignies. Als de buren er nog nooit last van hebben gehad cinematografieZe legden La Voix du Nord uit dat ze willen dat de straatnaam niet wordt onthuld uit angst voor de komst van fans van de serie.

Gaan ze akkoord met de tweede shoot? Als de huiseigenaar het niet opnieuw wil huren, Dit kan een groot probleem opleveren voor schrijvers. « Het zal nodig zijn om bewegingen in de plot op te nemen », Specificeert ProductieHPI. Vergeet daarom deze mooie versieringen.

Audrey Florot, ster van HPI-serie

Audrey Floro werd in 1977 geboren in Mantes-la-Jolie en is de afgelopen jaren een zeer prominente actrice geweest. Het werd onthuld door haar rol als Lady of the Lake in de serie Camelot Maar ook via de pittige advocaat Josephine Carlson in de blockbuster-serie Versnellingen.

Ze studeerde af aan de National School of Theatre Arts and Techniques (ENSATT) in Lyon, en de actrice heeft zichzelf tentoongesteld in Professioneel leven in het theater. Zijn bekendheid zal op tv worden opgebouwd. De bioscoop opende snel zijn deuren voor hem.

Audrey Floro leed aan teleurstelling in de speelfilm van Woody Allen Middernacht in Parijs, Wiens clips tijdens de montage zijn geknipt, maar zichzelf zal troosten door deel te nemen aan het succes van 2012: The Movie Onaanraakbaren Met Omar C. en Francois Closet. De mooie roodharige krijgt ook bekendheid door Hortense Larcher in de serie te spelen Frans dorpIn Frankrijk 3. Met het succes van HPI zou de actrice de komende weken en maanden nieuwe rollen aangeboden moeten krijgen.

READ  7-jarige medaillewinnaar Gabriella uit Monaco: deze schattige en schattige details van haar look maken indruk op netizens

Emotioneel woont de actrice bij regisseur Gabriel Jelissan. Het echtpaar heeft een zoon die wordt genoemd als hij in 2015 is geboren.