Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Groeit, pompt … Tegen de leeftijd van 60 onthult Florent Bagni hoe hij leeft met zijn leeftijd

Bij 50 minuten binnen Op deze zaterdag 8 mei wierp Florent Bagni, die bijna 60 jaar oud is, zichzelf in gevangenschap.

Nog maar een paar uur voor de halve finales het geluid Deze zaterdagavond is op TF1. Het is tijd om Florent Bagney Een laatste interview met Collega en vriend Nikos. Hoewel hij een ongewoon lange levensduur heeft in de Franse muziekscene, heeft de kunstenaar van uitzonderlijke omvang nog steeds een grote objectiviteit. Als alles goed gaat, viert hij op 6 november zijn 60e verjaardag met zijn fans op het podium en brengt hij in september zijn 20e album uit. Hij onthulde vrijdag zijn nieuwste single “Instinct”. De perfecte gelegenheid om te laten zien 50 minuten binnen Om zijn foto van deze week op 8 mei aan hem op te dragen. Het formulier presenteert de gast op vijf data. Na het verwerken van zijn terugkeer op het geluid En zijn leven is halverwege in Patagonië Bij Nikos wordt de zanger onderbroken door tijd en leeftijd.

“Ik zorg voor het leven”

“We voelen die tijd, je draagt ​​alles. Je gezicht … je probeerde er niet jonger uit te zien.”Nikos schrok. Duidelijk aan Florent Bagni: ‘Hoe dan ook, ik wil je zeggen dat het beter is. Het is beter om alles te verdragen. Ik heb de zakken … Ik zal zijn wie ik ben. En dan is het toch aan mij om voorzichtig te zijn.’ Toen legde de zanger zijn levensstijl uit. “Ik verloor mijn haar, ik vond oplossingen. Ik had implantaten. Ik verzorg ook naarmate ik ouder word. Ik doe push-ups zoals je kunt zien. Ik doe minstens 100 push-ups per dag. Ik doe 5 push-ups . Per dag. Ik doe sets push-ups. 20, vijf sets van 20. Anders zou ik het niet kunnen. Maar vijf sets van 20 houden je op de been. “

READ  De Nicole Kidman Grand Prix voorspellen

“Ik ben niet eeuwig”

De zanger heeft ook geopend over hoe hij met zijn leeftijd omgaat: “Ik realiseer me dat ik niet eeuwig ben en dat de tijd eindelijk voorbij gaat en dat we al deze levensfasen moeten begrijpen en daarom verdraag ik alles.” Intieme onderwerpen waar de kunstenaar meestal niet veel mee te maken heeft. Met de leeftijd neemt Florent Bagny meer van zijn gevoelens over, beide op de set het geluid In zijn rol als coach waar hij niet aarzelt om te huilen of bravoure Of wat hij zegt over zijn persoonlijke leven. Het bewijs hiervan is de afgelopen tijd de zanger zelden geboeid Op zijn kinderen En de Zoon van het stel.