Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De boodschap van Akira Toriyama in de film Dragon Ball Super uit 2022 | Dragon Ball Super

De boodschap van Akira Toriyama in de Dragon Ball Super-film uit 2022

We weten sinds gisteren bedankt Lek Van de officiële website van Toei Animation Europe wordt een nieuwe Dragon Ball Super-film voorbereid voor release in 2022, en deze zal op zondag 9 mei worden aangekondigd. Vandaag werd een ander lek van de site gevonden door Fietsen Op Twitter onthult hij een bericht van Akira Toriyama over dezelfde film die we voor u in het Frans hebben vertaald. We leren dat voor Dragon Ball Super Broly de meester zowel in het script als in de dialogen zal voorkomen.

We danken onze vriend nogmaals Psycho Devin Om te waarschuwen.

De boodschap van Akira Toriyama in de Dragon Ball Super-film uit 2022

Sinds Dragon Ball Super Broly is er momenteel een gloednieuwe film in de maak.
Net als de vorige film heb ik het verhaal en de dialoogproductie krachtig geregisseerd om weer een geweldige film te maken.
Ik kan nog niet veel zeggen over de plot, maar wees voorbereid op een aantal extreme en vermakelijke gevechten die een onverwachte persoonlijkheid kunnen hebben.
We gaan een onbekend gebied in kaart brengen in termen van visuele esthetiek om het publiek een geweldige reis te geven, en daarom hoop ik dat iedereen uitkijkt naar deze nieuwe film!

Dragon Ball Super

Dragon Ball Super is een Japanse animatieserie geproduceerd door Toei Animation die wordt uitgezonden van 5 juli 2015 tot 25 maart 2018 op Fuji TV, Japan, en sinds 17 januari 2017 op Toonami, in het Frans. De serie begint enige tijd na het verslaan van Majin Buu, te beginnen met de films die in 2013 en 2015 in de bioscoop te zien waren, Dragon Ball Z: Battle of Gods en Dragon Ball Z: The Resurrection of ‘F’, voordat ze verder gingen met de niet-gepubliceerde film. . De serie zal enerzijds ook een aantal nieuwe personages introduceren en anderzijds het universum en de gedegen kennis van Dragon Ball uitbreiden met zijn aandeel in nieuwe transformaties. Dragon Ball Super is ook aangepast in de manga, getekend door Toyotaro en eerder gepubliceerd sinds 20 juni 2015 in het tijdschrift V-Jump in Japan. De eerste Dragon Ball Super-film gebaseerd op Broly werd uitgebracht op 14 december 2018 in Japan en 13 maart 2019 in Frankrijk.

READ  "Als je wint, schoppen we je eruit!" : toen Frankrijk om economische redenen "bevolen werd te verliezen" op het Eurovisie Songfestival

Dank: Fietsen / Psycho Devin