Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat heeft Apple WWDC 2023 voor ons in petto? Hier is het hoofdprogramma en de tijd

Apple heeft het schema onthuld voor zijn volgende jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie, WWDC 2023, die zal worden gehouden van 5 tot 9 juni 2023. Ze hebben een groots openingsevenement gepland op 5 juni.

Ze gaat weer. Apple heeft zojuist zijn programma aangekondigd voor WWDC 2023, de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie, die zal plaatsvinden van 5-9 juni. En zoals altijd hebben ze een groot openingsevenement gepland. je vraagt ​​je af wanneer? 5 juni, 10 uur Pacific Time, of 19 uur voor ons Fransen.

“De grootste, meest opwindende WWDC tot nu toe”

Maak je klaar voor iOS 17, MacOS 14, WatchOS 10 en de 15-inch MacBook Air en het hoogtepunt: we verwachten duidelijk de populaire AR/VR-headset.

Dus, wat kan er op 5 juni worden verwacht?

Dus, wat kan er op 5 juni worden verwacht? Volgens een lawine van updates, volgens Apple. Alles wordt uitgezonden op de website van Apple en zelfs op YouTube. Je kunt dit historische moment zo vaak opnieuw bekijken als je wilt, voor het geval je het tweede gemist dat ze de grootte van de nieuwe MacBook hebben aangekondigd.

Na de keynote is er een briefing State of the Union-platforms Voor ontwikkelaars zal Apple hen laten zien hoe hun apps nog beter kunnen worden met hun nieuwe tools. En om de dag in stijl te eindigen, geef je Apple wat je wilt Ontwerpprijzen. Ze zullen de makers en ontwikkelaars belonen die het meeste uit hun platforms halen.

Het grote gerucht van het jaar is de aankondiging van een augmented reality -headset van Apple. Kortom, ze gaan in de “Mixed Reality” -dans, zoals ze het graag noemen. Het is een leuke manier om te zeggen dat ze AR en VR gaan proberen. Geruchten wijzen op een dunne en lichtgewicht headset uitgerust met OLED -schermen en aangedreven door de M2 ​​-processor. Het zou zelfs iPad -apps moeten ondersteunen. En alles voor de bescheiden som van $ 3.000.

READ  Vliegen kunnen ons helpen kanker beter te behandelen

Er zijn nog steeds veel vraagtekens rond de headset, inclusief of deze daadwerkelijk zal worden onthuld tijdens het evenement, maar de officiële beelden rond het evenement wijzen op een soort van mixed reality-aankondiging.


Gebruikt u Google Nieuws (Nieuws in Frankrijk)? U kunt uw favoriete media volgen. Hij volgt Frandroid op Google Nieuws (En numeriek).