Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Smartphones die ongetwijfeld gemist zullen worden

Oppo heeft zojuist officieel zijn nieuwe Reno 10-assortiment geïntroduceerd.Het is duidelijk dat we er spijt van gaan krijgen.

Bron: Oppo

Oppo heeft genoten van de concurrentie met reuzen Apple en Samsung op de Franse smartphonemarkt. Maar helaas staat de Franse smartphonewereld op het punt getuige te zijn van een gedeeltelijke zonsverduistering met het zeer waarschijnlijke vertrek van Oppo. Heel droevig nieuws, niet? En alsof de situatie nog niet triest genoeg is, hebben de nieuwste producten die ze hebben aangekondigd iets om ons dit vertrek te laten betreuren.

Drie nieuwe smartphones

Kijk eens naar deze baby’s: Oppo Reno 10, Reno 10 Pro en Reno 10 Pro+. Drie interessante smartphones: dun als draad design, snel opladen en 120Hz OLED-schermen. 6,7 inch in OLED, met een resolutie van 2772 x 1240 pixels (1,5K), een verversingssnelheid van 120Hz en een piekhelderheidsniveau van maximaal 1400 nits.

aanbiedingen? Het is ook indrukwekkend. Het standaardmodel is gebaseerd op de Snapdragon 778G met 8 en 12 GB RAM-versies. Wat betreft de Reno 10 Pro- en Reno 10 Pro + -modellen, ze zijn respectievelijk bewapend met MediaTek Dimensity 8200 en Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 +, die beide zijn gemaakt op 4 nm.

En laten we de batterij niet vergeten. Van 4600 mAh tot 4700 mAh in het Pro+ model. Met 80 W SuperVOOC snelladen voor het standaardmodel, terwijl de pro’s de boel opvrolijken met 100 W snel opladen, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze Android 13 met ColorOS 13.1-skin hebben. Het is ook 5G-compatibel, uitgerust met NFC en biedt een vingerafdruklezer op het scherm.

READ  Gigantische virussen ontdekt in een arctisch meer

Maar het hoogtepunt van de show is de afdeling fotografie. Het standaardmodel is voorzien van een 64 MP Omnivision OV64B-hoofdsensor, vergezeld van een 8 MP groothoeklens en, voor het eerst voor Reno, een Sony IMX709-telefotosensor met 2x optische zoom. De Oppo Reno 10 Pro is ondertussen uitgerust met een 50 MP IMX890-sensor met f / 1.8-diafragma en optische beeldstabilisatie.

Het maakt ook gebruik van de MariSilicon X NPU, wat een van de laatste producten van de Oppo-dochteronderneming zou kunnen zijn voordat het wordt afgesloten. Tot slot heeft de Oppo Reno 10 Pro+ een 64MP 3X optische zoomsensor en 120x digitale zoom.

Dus ja, het lijkt erop dat Oppo weggaat. En het laat ons achter met smartphones die we zeer waarschijnlijk zullen missen.


Gebruikt u Google Nieuws (Nieuws in Frankrijk)? U kunt uw favoriete media volgen. Hij volgt Frandroid op Google Nieuws (En numeriek).