Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bungie kondigde marathon aan, beschikbaar op Xbox, PlayStation en pc! | Xbox One

Dit is absoluut een van de grootste aankondigingen van de PlayStation-conferentie. Bungie heeft zijn volgende game, Marathon, onthuld, een licentie die Bungie al sinds het begin bezit.

De nieuwe game van Bungie komt uit op Xbox

Marathon is een multiplayer FPS-game die in 1994 op de Macintosh werd uitgebracht, gevolgd door Marathon 2: Durandal in 1995 en Marathon Infinity in 1996. Tijdens de PlayStation-conferentie kondigde Bungie een nieuwe aflevering aan, simpelweg Marathon genaamd.

Bungie, overgenomen door Sony in 2022, was destijds druk bezig met Destiny 2, maar ging in het geheim verder met deze nieuwe titel. Zoals verwacht is dit niet exclusief voor PlayStation, aangezien Sony heeft beweerd dat de games van Bungie op meerdere platforms zullen worden uitgebracht.

Een enorm spookschip zweeft in een lage baan boven een verloren kolonie op Tau Ceti IV. De 30.000 zielen die deze plek bewoonden, verdwenen spoorloos. Vreemde signalen wijzen op mysterieuze artefacten, lang slapende AI-systemen en schatten van ongekende rijkdom. Je bent een hardloper die zich in het onbekende waagt in een strijd om roem… en schande. Wie van jullie zal jouw naam op de sterren schrijven?

Word een hardloper in Bungie’s nieuwe sci-fi PvP-shooter. Vecht voor overleving, fortuin en roem in een wereld van constant evoluerende regio’s, waar elk ras tot grootsheid kan leiden.

Marathon wordt beschreven als een “nieuwe PvP-shooter” die zich afspeelt in een sciencefiction-universum. Het is de bedoeling dat het wordt uitgebracht voor PlayStation 5 en Xbox Series X | S en pc, en profiteren van functies voor cross-play en cross-save.