Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat gebeurt er met Megano, het kleine zusje van Brigitte Bardot?  Is hun relatie nog steeds goed?

Wat gebeurt er met Megano, het kleine zusje van Brigitte Bardot? Is hun relatie nog steeds goed?

Nadat ik afgelopen mei twee prachtige avonden in Frankrijk had meegemaakt, was het magisch HennyEchte/nep CV Brigitte Bardot, dat geen toestemming heeft gegeven voor dit project, is sinds woensdag 23 augustus beschikbaar op het streamingplatform Netflix. Deze serie is zowel documentair als fictief en onderzoekt het leven van het icoon, de filmster en het onderwerp van wereldwijde fascinatie, inclusief zijn jeugd. een jonge man waar we zijn jongere zus zien, Meganonoodzakelijkerwijs minder bekend dan B

Henny : Wie is Megano Pardo, de jongere zus van BB?

Mary Jane BardotBekend als Megano Bardot, werd hij op 5 mei 1938 in Parijs geboren, vier jaar na de geboorte van zijn oudere zus Brigitte. Elf jaar later zette de nog niet bijgenaamde ‘BB’ haar eerste stappen in de modellenwereld, en in 1952 maakte ze haar filmdebuut op het grote scherm. Normandische krater met Purville. Dankzij haar werd Brigitte Bardot op het filmfestival van Cannes in 1956 een internationale ster En God schiep de vrouw. Met deze snelle opkomst en onmiddellijke iconische status werd Megano geboren. En halverwege de jaren vijftig trad de jongere zus in de voetsporen van de oudere zus. Na een korte modellenperiode beheerde ze ook filmsets met haar eerste rol in een film vrouwenclub naar Ralph Habib.

Gaat verder onder deze advertentie

Henny : Wat gebeurt er met Megano Pardot, de zus van BB?

Megano Pardo behaalde niet hetzelfde succes als zijn zus, maar hij stopte begin jaren zeventig zijn filmcarrière, na 9 films en slechts twee memorabele speelfilms (com.ramuncho naar Pierre Schoendorfer En Moskee naarErik Romer). Degene die in de jaren zestig beviel van een dochter, Camille, besloot toen haar carrièrerichting volledig te veranderen door het meubelmerk op te richten Loggia-gebiedDat werd al snel een referentie op het gebied van interieurdesign en is vandaag de dag nog steeds in bedrijf.

READ  IKEA helpt je beter te slapen met dit koelkussen, perfect voor warme zomernachten! - Tuxbord

Henny : Kunnen de zussen Brigitte en Majano goed met elkaar overweg?

De twee zussen onderhouden vandaag de dag een hartelijke maar afstandelijke relatie. Brigitte, die nog steeds in haar asiel in La Madrague in Saint-Tropez verblijft, en Megano, die getrouwd is met de Belgische acteur Patrick Bauchau (Vooral te zien in films fenomeen, Moskee Waar hij vooral met Megano speelt, gevaarlijk voor jou, 2012 En in de serie kameleon of zaken) sinds 1962 en zijn sinds eind jaren ’80 in Los Angeles geïnstalleerd, bellen elkaar af en toe maar zien elkaar al tientallen jaren niet “in het echt”. Als de tekenreeks Henny Ze krijgen partners te zien die in werkelijkheid radicaal verschillende persoonlijkheden hebben, ook al delen ze een zogenaamde liefde en bescherming voor dieren.

Gaat verder onder deze advertentie