Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Miss World 2023, de Franse actrice maakt bekend: haar eerste officiële foto is “oogverblindend”

Miss World 2023, de Franse actrice maakt bekend: haar eerste officiële foto is “oogverblindend”

Geschreven door Alice Janes

| TV-schrijver

Ze liet alles vallen om opnieuw te beginnen in de wereld van de roddeljournalistiek. Lege pagina om het laatste nieuws te schrijven, de laatste shows te vertellen en nieuws over je favoriete sterren te geven. Alice houdt van lezen, schrijven en heeft een geheime passie voor de Britse koninklijke familie… maar dat blijft tussen ons.

Grote trots! Op donderdag 24 augustus 2023 was de oud-leerling van Sylvie Teller vereerd om deel te nemen aan de volgende en zeer prestigieuze Miss World-verkiezing. Vastbesloten om de kroon te winnen door de kleuren van haar land aan te trekken, wekte de jonge vrouw hartstochten op met haar persbericht en haar officiële foto: fotobewijs.

Miss World 2023, de Franse actrice maakt bekend: haar eerste officiële foto, Dailymotion

Het vervolg na de aankondiging

Bijna drie jaar nadat hij tot Miss Frankrijk is gekroond, bereidt Clemence Botino zich voor om Frankrijk te vertegenwoordigen in de volgende Miss World-verkiezing, die in december in India zal worden gehouden. En op donderdag 24 augustus 2023 uitte de ster via Instagram haar vreugde over het idee om op avontuur te gaan. Om dit te doen, heeft de oud-leerling van Sylvie Tellier aan het begin van de voorbereidingen haar officiële portret overgedragen. De schoonheidskoningin staart trots in de lens, geaccentueerd door een zeer discrete make-up terwijl ze een elegant marineblauw jasje draagt.

Het avontuur begint

Het haar dat naar beneden wordt getrokken, onthult een gouden oorbel aan de zijkant. “Mijn hart klopt bij het plaatsen van deze foto, want na ruim een ​​jaar wachten is dit allemaal voelbaar en gaat het steeds snellerClemence Botino gaf commentaar op haar prachtige foto en vervolgde:Met passie en vastberadenheid zal ik mijn land en mijn regio, en jou, vertegenwoordigen in deze prachtige eeuwige competitie in december volgend jaar.” De mooie brunette maakte de kleur bekend… Ze is ervan overtuigd dat ze er alles aan zal doen om de kroon te winnen, haar rivalen zijn gewaarschuwd!

READ  Michel Larroque: Dit is de voormalige beroemdheid van François Barouin die jonger is dan 14 jaar

Het avontuur begint, maar ik heb het gevoel dat ik me er al een hele tijd op voorbereid hebClemence Botino, die zal profiteren van haar ervaring in de wereld van schoonheid, trok zich ook terug:Ik zal deze afgelopen vier jaar met mij meedragen! Ik maak deel uit van een magische wereld die mij ertoe aanzet mezelf te zijn en mezelf te overtreffen.”. En tot slot niet zonder emotie:Ik heb levensveranderende ontmoetingen gehad en ik koester alle herinneringen die ik heb kunnen creëren. Ik hoop dat ik door al deze ervaringen nog beter kan presteren.” Een daverend persbericht was een schot in de roos bij de internetgebruikers!

Het web staat in brand

Elegantie belichaamd! Schiet op”, Sublimissime Clémence…we staan ​​naast je in dit nieuwe avontuur”, “UProficiat aan jou en je hele team voor het geweldige werk! En ik weet dat we nog niets hebben gezien! Wat de uitkomst ook is, wij zullen trots op je zijn“, schreven enkele van haar fans. Ook de voormalige Miss France betoonde haar steun. Zoals Flora Coquerel, Diane Lear, Amandine Petit of Corinne Koeman. Degene die haar kroning zo zwaar getroffen zag door de gezondheidscrisis heeft zin in wraak!

Het vervolg na de aankondiging

Het vervolg na de aankondiging