Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe zal het programma ‘So far so good’, dat het programma van Charlene Vanhoenacker bij Inter zal vervangen, eruit zien?

Hoe zal het programma ‘So far so good’, dat het programma van Charlene Vanhoenacker bij Inter zal vervangen, eruit zien?

Elke dag om vijf uur ’s avonds, vanaf maandag, vervangen drie vrouwen, Marie Missette, Marine Pawson en Maia Mazuret, Charlene Vanhoenacker en haar band op France Inter. Interview met Marie Missette.

“We willen onszelf alle vragen gunnen, zelfs de vragen die ons ongemakkelijk maken”, legt Marie Missette uit. Rudy Wax voor Telerama

Door Lawrence Le Sao

Geplaatst op 26 augustus 2023 om 08:00 uur

tegenEen onwaarschijnlijk trio vervangt Charlene Vanhoenecker en haar bende dagelijks bij Inter: Marie Missette, voormalig hoofdredacteur van Radio Nova en hoofdredacteur van Konbini, omringt zich met Marine Pawson en Maya Mazuret. Twee karakters die gewend zijn aan de microfoon. Eerstgenoemde had succes met haar podcast vulgairDan plakkerig weinigomdat ze algemene cultuur en humor zo goed combineerde – dit seizoen was ze ook columniste voor The Zen-zoomzoom op Frankrijk Inter. De tweede deed mee originele band en ik goed voor je op hetzelfde station; Ze is gespecialiseerd in seksualiteit en is een van de bekende personages Dagelijks op tmc. We zijn hem ook vooral de geanimeerde podcast verschuldigd kruisen. Namens haar collega’s ging Marie Missette desgevraagd dieper in op hun nieuwe programma, waar nog aan wordt gewerkt.

Keerden jullie elkaar alle drie?
Nee, we ontmoetten elkaar voor het eerst in het voorjaar op initiatief van het management van Inter.

Waarom is deze titel “tot nu toe zo goed”?
Dit is een fragment uit de preambule van de film haat Mathieu Kassovitz wijst erop dat we in een veranderende wereld leven. Dit is de wereld die wij onze gasten willen vertellen.

We willen onszelf alle vragen gunnen, zelfs de vragen die ons een ongemakkelijk gevoel geven.

Wie zullen zij zijn?
Min of meer bekende mensen die betrokken zijn bij het bewerkstelligen van verandering, of het nu in de populaire cultuur, de ideeënwereld of elders is. Er zullen kunstenaars en intellectuelen zijn, maar ook mensen ” elk “. Het zou bijvoorbeeld een advocaat kunnen zijn die de moderne slavernij bestrijdt. Het is niet de bedoeling om je voor welk idee dan ook af te sluiten, maar een discussie te voeren, een debat, zodat de luisteraar vervolgens vragen stelt en wil reageren.

READ  Stefan Henon is niet langer vrijgezel! Ontdek welke actrice uit de serie viel, vertaler Jean-Paul Bohir ...

Hoe zal de show zich ontvouwen?
A “De grote getuige” We worden door ons drieën geïnterviewd. We willen onszelf alle vragen gunnen, zelfs de vragen die ons een ongemakkelijk gevoel geven. Marin zal een column voor telefonisch winkelen introduceren, Maya zal de sfeer van intimiteit benaderen zonder zich te beperken tot seksualiteit, en ik zal een andere gast hebben voor ongeveer tien minuten om hem te vragen “De fatale vraag”. Het zou niet per se een sitcom zijn, we zijn hier niet om Charlene en haar team te vervangen.

Tot nu toe, zo goed, Van maandag tot en met vrijdag om 17.00 uur op France Inter.