Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Brigitte Bardot: Waarom heeft ze haar zusje, Mary Jane, al tientallen jaren niet meer gezien?

Brigitte Bardot: Waarom heeft ze haar zusje, Mary Jane, al tientallen jaren niet meer gezien?

Brigitte Bardot, het icoon van de Franse mode en cinema, is nog niet uitgepraat over haar. Henny, Sinds woensdag 23 augustus is er op Netflix een serie te zien die zijn jeugd, snelle opkomst en het dagelijkse leven in de spotlight volgt. Op de foto’s kunnen we ook zijn zusje Mary Jane, bijgenaamd Megano, zien.

Elf jaar na de geboorte van haar jongere zus, geboren op 5 mei 1938, begon Brigitte Bardot haar modellencarrière voordat ze haar eerste filmrol kreeg. Normandische krater in 1952 naast Purville. In 1956, tijdens het Festival van Cannes, werd BB met deze speelfilm een ​​internationale beroemdheid En God heeft vrouwen geschapen.

Wie is Mary Jane, de zus van Brigitte Bardot?

Als iedereen het heeft over de iconische Brigitte Bardot, Mary Jane, blijft ze in de schaduw van haar veel oudere vader. In de jaren vijftig besloot ze hetzelfde pad te volgen als haar oudere zus en betrad ze de wereld van de cinema. Ze verschijnt voor het eerst op het scherm in de film vrouwenclub van Ralph Habib.

Helaas neemt haar carrière niet dezelfde wending als die van Brigitte Bardot. Na in 9 films te hebben gespeeld en te hebben samengewerkt met grote regisseurs als Pierre Schwendorfer, Michel Deville en Jacqueline Oudry, besloot Megano in de jaren zeventig met alles te stoppen, veranderde de richting van haar carrière en richtte haar eigen meubelmerk op: Espace Loggia.

relatie die afstandelijk is geworden

In de serie bardot, We zien dat de twee zussen, nog in hun tienerjaren, zeer medeplichtig zijn. Ze steunen elkaar ondanks het strenge en rigoureuze onderwijs dat ze van hun ouders krijgen. Maar in de loop van de jaren zal de kloof tussen hen groter worden. Voor Megano was het zeker niet gemakkelijk om op te groeien tot “Nummer 2”.

READ  Nagoy vertelt over het aankondigen van Gary's vertrek omdat iedereen hem wil vervangen

Maar hoe zit het vandaag? Als Brigitte Bardot en Marie-Jeanne vriendschappelijke betrekkingen blijven onderhouden, blijft de afstand tussen hen bestaan. Terwijl BB nog steeds in Saint-Tropez woont, woont Megano al ruim veertig jaar in Los Angeles met haar echtgenoot Patrick Bauchau, de Belgische acteur die in de film speelde. fenomeen. De twee zussen vertellen elkaar het nieuws via de telefoon, maar hebben elkaar al tientallen jaren niet meer gezien. Is het de geografische afstand die hen scheidt, of zijn het hun zeer verschillende persoonlijkheden? Misschien een beetje van beide…