Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Le Grand Quiz – “Echt ondraaglijk”, “Snijd zijn microfoon af”, “Hij heeft zo weinig talent dat hij zich genoodzaakt voelt er ophef over te maken”: de houding van Sébastien Thauen maakt internetgebruikers boos

Le Grand Quiz – “Echt ondraaglijk”, “Snijd zijn microfoon af”, “Hij heeft zo weinig talent dat hij zich genoodzaakt voelt er ophef over te maken”: de houding van Sébastien Thauen maakt internetgebruikers boos

De positie van Sebastian Thuen in “Le Grand Quiz” heeft internetgebruikers boos gemaakt. TF1-schermopname

Voor veel Fransen is het tijd voor het einde van de vakantie. En TF1 lijkt te hebben gedacht aan degenen die net aan de aftrap stonden in het laatste weekend van augustus. Op zaterdag 26 augustus zond Channel One inderdaad een nieuw nummer uit van ‘The Grand Competition’. In dit tweede seizoen draaide het thema om het snelwegsymbool. Opnieuw is het zo Helen Mannarino die verantwoordelijk was voor deze geweldige wedstrijd. Aan zijn zijde stonden 150 kandidaten, verdeeld over drie regio’s: Noord, Ile-de-France en Zuid. Bovendien kwamen er twee figuren per regio vertegenwoordigen.

Video – Titov: Wat is de echte naam van de komiek en acteur?

Zo zagen kijkers dat Maeva Cookie en Karima Charny vochten voor het noorden, terwijl Titoff en Frederick Diefenthal het zuiden vertegenwoordigden. Tenslotte waren Gilles Alma en Sébastien Thuen bij de inwoners van Parijs en haar voorsteden. Gedurende de avond werden de genomineerden en beroemdheden ondervraagd over 40 vragen, met op zijn zachtst gezegd veel foute antwoorden. “Sommige gasten zullen na de show hun licentie moeten herstellen”, lachte een gebruiker. Het moet gezegd worden dat de valkuilen aanwezig waren, maar dankzij dit programma konden de Fransen in ieder geval voor hun tv de snelwegwet doornemen.

‘Er wordt veel bedrogen onder de noorderlingen. Dank je, Karima. De ergste bedriegers.’

Dit nieuwe nummer van “The Big Test” kreeg echter geen consensus op internet. Sommige internetgebruikers uitten hun verveling tijdens het kijken naar TF1. Gebruikers van X, de voormalige Twittersite, aarzelden niet om hun ergernis te delen. Ze wezen ook op veel vreemdgaande beroemdheden. Voor sommigen verpestte het de show volledig.

READ  Vakanties: Bison futé verkeersvoorspelling voor de zomer

Sebastian Thun zal de hele avond dronken zijn.

Als “Le Grand Quiz” niet alle stemmen krijgt, is de reden vooral dat er een gast is die de netizens steunt. Abonnees van het populaire sociale netwerk “X” waren inderdaad niet gevoelig voor de grappen van Sebastian Thun. De 46-jarige host heeft het internet woedend gemaakt. Hij werd ook beschuldigd van het “monopoliseren van spraak”. Tijdens het kijken naar TF1 had de oude Twittos maar één wens: “zwijgen”.

Aan het einde van de avond won team Noord de competitie. Zij wonnen een prijzenpot van € 17.500. Maar geen van de beroemdheden kreeg een eigen snelwegfiche…

Video – Helen Mannarino: Deze kritiek op de presentator vond ik moeilijk te verteren