Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat gebeurde er direct na het advies en zagen we het niet op het scherm?

Dinsdag 2 november, geliefden Koh Lanta Teheiura en Christelle’s exit waren aanwezig, en ze werden uitgeschakeld tijdens het spelen in paren. Laurent Maitret onthult wat er gebeurde nadat een echtgenoot werd weggelaten

Van wie wordt geĆ«limineerd? Koh Lanta, de legende Deze dinsdag 9 november? In afwachting van het resultaat van de aflevering van vanavond en om te weten wie TehiuraEn Kristel waar Alexandra Hij zal als overwinnaar uit de ring komen, dus laten we een duik nemen in de tip van afgelopen dinsdag. Een vergadering waarin de spanning op zijn hoogtepunt was omdat de uitslag van de stemming onzeker was. Het was uiteindelijk Kristel die de meeste stemmen tegen kreeg, wat resulteerde in de ondergang van haar partner in deze aflevering van gekoppelde lotsbestemmingen, Teheiura. Maar het einde van de aflevering werd gemarkeerd door een andere aankondiging: Alex’ grote truc, denkend dat ze in gevaar was, besloot erin te geloven. Laurent Maestreet Dat ze een immuniteitshalsband in haar bezit had. Ze hoopte zo min mogelijk stemmen te verzamelen. Tijdens de raad ontdekte Laurent dat:Alex Rol het in bloem … Zelfs als, in tegenstelling tot wat we op het scherm zien, de avonturier hem niet heeft aangevallen voor dit bedrog, dat hij nooit heeft geloofd.

Toen Tehiura en Kristel weggingen, zette Alex alles op mij

Alex, op dit punt in het spel was ze betrokken bij Phil. De kraag van haar immuniteit, ik heb niet eens gevraagd om hem te zien … In feite, haar verhaal, de helft ervan, Laurent Maestraat legt uit. Maar dan heeft ze gelijk, ze durft dingen, ze doet het goed.“Maar als Laurent Alex niet kwalijk nam dat hij hem probeerde te manipuleren op het moment van het advies, dan waardeerde hij de paar minuten nadat Tehiora en Kristel waren geliquideerd niet. Het werd niet uitgezonden op TF1:”Wat ik niet leuk vond, was dat toen Tehiura en Kristel naar buiten kwamen, Alex alles op mij zette. We moeten aannemen. Ze wilde alles op mij zetten. Toen Kristel en Ty naar buiten kwamen, had ik het gevoel dat mijn stem de enige was die telde toen Alex, Phil en anderen dezelfde stem uitbrachten. En Alex, ik heb haar twee keer een dag gered… als ik er niet was geweest, zou ze vroeg zijn vertrokken en zou ze het eiland van ballingen overal hebben gekend!“.

READ  Gerard Lanvin in Marokko: De acteur reageert op geruchten over fiscale ballingschap