Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom werd journalist Pascal Proud vervangen bij een ramp bij L’heure des pros?

Elke ochtend tussen 9.00 en 10.30 uur ontmoeten CNews-gelovigen een van de personages uit de serie, Pascal Proud, aan het hoofd van zijn show genaamd L’heure des pros. Omringd door columnisten en redactionele schrijvers werpt de voormalige Téléfoot-journalist een blik op het politieke nieuws en presenteert zijn hoofdartikelen. Maar deze dinsdag, 9 november, maakte de laatste een volkomen valse sprong en liet hij de antenne over aan een van zijn kanaalcollega’s, die onmiddellijk kwam om de timer te controleren.

Lawrence Ferrari staat zichzelf een levendige grap toe

Na de laatste pagina van de advertentie zagen Lawrence Gauvrin, Charlotte Dornellas, Joseph Macy Scarron en Anne Fulda, de vier gasten van de dag, Lawrence Ferrari zelfs als de hoofdmuzikant. Het voormalige anker van JT of France 2 raakte betrokken bij het spel en maakte zelfs grappen over haar collega. “Beste kijkersvrienden, ik heb de eer u te vertellen dat hij de minibus heeft genomen, momenteel op weg is naar het Colombiaanse-les-Deux-Eglis, en het is duidelijk dat hij op deze grote pelgrimstocht zal gaan ter ere van Charles de GaulleIn feite heeft Pascal Proud nooit een kennis verborgen om een ​​bepaald politiek voordeel te behalen, nog minder in zijn eigen show.Hoewel ze er slim van leek te genieten om het spel ter plaatse te spelen, moest voormalig metgezel Thomas Hughes besluiten zijn maskeradefeest op te zeggen.Pascal is weg… Oh nee, maar Pascal is er, heerlijk!“, zoals jij zegt.

Ik wilde zien hoe het voelt om die iconische bril te dragen, en om vooraanstaande gasten zoals jij in deze groep te hebben.‘, gaf CNEWS-journalist Pascal Proud toe toen ze haar een paar seconden geleden imiteerde.Je plaats is geweldig, ik laat het aan jou over. Je bent onvergelijkbaar“Eindelijk afgerond.”je was geweldig‘, verzekerde hem.

READ  Francoise Hardy vertrouwt haar gezondheidsproblemen

Zie ook: Julien Pugier beschuldigd van plagiaat: Jean-Pierre Bernaut heeft zojuist geantwoord en zijn antwoord is heel duidelijk!