Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hervey (Love in the Meadow) is gek op Stephanie: de boer overschrijdt een belangrijke mijlpaal voor haar

Hervey Op een kleine wolk in de buurt Stephanie. Bovendien is hij nu bij haar thuis, in Normandië, en leert hij haar nog steeds kennen. En in de nieuwe aflevering van Liefde is in de wei Uitgezonden op maandag 8 november 2021, wordt het serieus tussen de 43-jarige melkveehouder en de 39-jarige verzorger.

Na een gespannen ontmoeting met Stephanie’s ex-vriendin, vinden Hervey en de jonge vrouw eindelijk hun medeplichtigheid. Maar niet zoveel als de boer had gehoopt. In feite, terwijl ze waren gepasseerd eerste nacht liefde Thuis, wat ook de eerste in het leven van Hervey was, hoopte de laatste wanhopig de ervaring te herhalen. Helaas viel Stephanie na de avond in slaap, waardoor hij een beetje teleurgesteld was. Hij had ’s nachts nog steeds de kans om meer over haar te weten te komen, d.w.z. dat ze snurkte en dat ze “laat het gas losDan zijn we verre van romantisch! De anekdotes waar het stel sowieso erg om moest lachen.

Herve is gevalideerd door Stephanie’s ouders

Na het ontbijt in een goed humeur te hebben doorgebracht, had Hervey een cruciale vergadering: een vergadering Ontmoet mijn vader Stephanie. Over een goede maaltijd aarzelden ze niet om hem te ondervragen om meer te weten te komen over zijn bedoelingen. Zo opgelucht deed Hervey speciale inspanningen om Stephanie’s vader ervan te overtuigen dat ze in goede handen was, vooral op de boerderij. Deze lunch was ook een gelegenheid voor geliefden om hun projecten te delen, die ze ervoor hebben Ambitie om een ​​gezin te stichten Bovenal verhuizen ze samen op het land van Hervé. “Directory bestaat”, legde Hervey uit en stelde zijn ouders onmiddellijk gerust over zijn geliefde.

In een bubbel van liefde besloot Hervey het weekend met een dag te verlengen. Een kans om nog een nacht voor twee door te brengen…”We zijn verliefd, het leven is mooi‘, bood hij het aan als afsluiting voordat hij Stephanie zachtjes kuste.

READ  Germinal: 5 dingen die u moet weten over de reeks evenementen die al beschikbaar zijn op Salto - Nieuwsserie op tv