Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fauve Hautot en Tayc als koppel? De video waar iedereen het mee eens zal zijn

Het gebeurt zo dat kandidaten liefde vinden in een groep dans met de sterren. We denken in het bijzonder aan Alizée (winnaar seizoen 4 in 2013), Grégoire Lyonnet of Iris Mittenaere (seizoen 9 in 2018) en Anthony Colette. Zo probeert het publiek elk seizoen te achterhalen of de deelnemers een relatie hebben met hun partner. Sommigen zijn ervan overtuigd, er is een geweldige chemie tussen hen Foof Hotout En nemen. Een onderwerp waar de 25-jarige zangeres op inspeelde in een verhaal op Instagram.

Nadat hij tijdens de beloning terug op de grond scheen Dancing with the Stars 2021 Vanaf 5 november is zangeres Taek begonnen aan een nieuwe trainingsweek. Dus, op maandag 8 november, vond Fauve Hautot om zijn nieuwe dans te ontdekken. En in het verhaal zagen we hem op een bank liggen en hoorden hem zeggen: “De ingang. (…]jij bent zo aardig.De danseres vroeg hem of hij van haar hield. “Waarom zeg je dat? Mensen zullen zeggen dat we aan het daten zijn, jij meid. Ben jij een meid?Hij vervolgde: “De mooie 35-jarige danseres deed… Hij antwoordde dat dat niet zo was. Wat maakte uiteindelijk een einde aan de geruchten?

De afgelopen weken waren op sociale netwerken veel netizens ervan overtuigd dat Tayc en Fauve Hautot een stel waren. Hun liefde zal transpireren in de groep. En hun kleine kus werd uitgewisseld terwijl ze het adres niet wisten blinde lichten Van The Weeknd, om haar verder op dit idee te steunen. Maar volgens het laatste nieuws heeft het voormalig jurylid van dans met de sterren Hij heeft nog steeds een relatie met Jules Renaud, die vooral beroepsfotograaf is.

Tayc en Fauve Hautot zijn dit seizoen niet de enigen die door geruchten zijn getroffen. Veel mensen stellen zich Michu en Elsa Boa ook samen voor. Beschuldigingen dat diens metgezel, Adrian genaamd, leed.

READ  De promotors wilden het bos en 185 buren haalden 680.000 euro op om het te kopen - de avondversie van West-Frankrijk