Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Triple valt en Mylene Farmer’s slipje op de rode loper van Elysee… Is alles in orde?

Op het podium tijdens haar concerten is Mylene Farmer iemand anders. Opgesloten in haar bubbel, is ze er om de show op te voeren en alles te geven wat ze kan aan haar fans. Gepassioneerd door haar vak en haar muziek besteedt ze ook een groot deel van haar concertinkomsten aan andere concerten! Een echte ster. Maar soms lopen sommige concerten slecht af.

Weet je nog, in 1996 was de zangeres net hersteld van een val in Toulouse in Desenchante, toen ze tijdens de XXL-finale opnieuw viel en haar pols brak. In 2013 viel ook de mooie roodharige voor haar tijdloze tour. Maar ook in haar dagelijks leven draagt ​​Mylene Farmer beide voeten in dezelfde schoenen. Zo viel laatstgenoemde in 2015 in haar badkamer en moest ze enkele maanden thuis uitrusten.

Maar de meest opvallende is ongetwijfeld op 2 maart 2010, op de rode loper van de Elysee. Mylene Farmer was uitgenodigd voor een diner ter ere van de Russische president. Maar terwijl ze de trappen van het paleis beklimt, valt de zangeres één keer, dan twee keer, dan drie keer, struikelend over haar laag uitgesneden jurk. Het resultaat: een gebroken kleine teen en een videoclip die viraal ging op internet en in de media. Dan is het de Parijzenaar die het nieuws van de artiest zal presenteren “De alleenstaande zangeres behield ondanks de pijn haar verloving en kreeg pas aan het eind van de avond na thuiskomst een behandeling.”.

Maar er was meer schaamte nodig voor Mylene Farmer. De tweede graad, en de laatste, lacht haar het liefst uit, zoals in de columns van een televisietijdschrift, na enkele maanden, als antwoord op de vraag. “Wat is je sterrenstatus die je ervan weerhoudt om het te doen?”Je antwoordt normaal: “Val op de trap van het Elysée!”. Niet genoeg om haar van waanvoorstellingen te bevrijden!

READ  Een ticket ter waarde van 220 miljoen euro goedgekeurd in Frankrijk

Zie ook: