Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat gaat Thomas Pesquet doen op het internationale ruimtestation ISS? Vijf dingen die u moet weten over de tweede residentie van de Franse astronaut

Zes maanden voor de Alpha-missie. Thomas Pesquet draagt ​​zijn ruimtepak weer vier en een half jaar na zijn eerste vertrek naar het International Space Station (ISS). De 43-jarige Fransman vertrekt donderdag 22 april met drie andere ruimtereizigers. Franceinfo somt vijf dingen op die je moet weten over het tweede verblijf van Thomas Pesquet op 408 kilometer boven ons hoofd.

1Hij wordt de kapitein van het internationale ruimtestation ISS in het tweede deel van zijn missie

In maart kondigde de European Space Agency (ESA) op een persconferentie aan dat Thomas Pesquet gepromoveerd zal worden tot Space Station Commander voor het tweede deel van zijn missie. “J’ai la opportunity d’être le premier Français aux commandes d’un véhicule spatial. C’est grâce à l’histoire, à la place de la France et de l’Europe and the volume habités, c’est une verkenning Voor iedereen”Ik verwelkomde de voormalige piloot.

“Het is als een boot, er is na God maar één kapitein aan boord.”De Fransen gaven commentaar. “Het is duidelijk dat er een heleboel dingen worden geïdentificeerd in het grondcontrolecentrum.”Onthouden. En de ‘De mensen die op de grond werken, nemen van tevoren veel beslissingen. Maar als er één stem in de bemanning is die telt, is het de stem van de kapitein.’, Bevestigd. Hij is in het bijzonder degene die toezicht houdt op de noodmanoeuvres.

“Als er iets misgaat en je moet snel reageren, dan is het de leider die beslist, en die de taken een beetje vaststelt, bijvoorbeeld als we te maken hebben met brand of de druk verminderen.”

Thomas Pesquet

Tijdens een persconferentie

De Fransman drong echter aan op de kennis en vaardigheden van de leden aan boord van het internationale ruimtestation ISS. “Iedereen is duidelijk bekwaam. Het is niet nodig om mensen te vertellen wat ze met de astronautenbemanning moeten doen, maar de laatste laag van de besluitvorming berust bij de stationcommandant.”, Het is zonder.

READ  TEST GRID Legends: met Codemaster onder de motorkap en EA aan het stuur, komt licentieverlening terug op het platform?

2Het moet vier ruimtewandelingen maken

Het verblijf van Thomas Pesquet wordt gekenmerkt door vier uitstapjes, met andere woorden, de ruimte in, buiten het internationale ruimtestation ISS. Het hoofddoel: het plaatsen van nieuwe zonnepanelen. ‘We hebben meer elektriciteit nodig. We hebben ongeveer 76-80 kilowatt, en we willen meer.’, Astronaut details. Deze scrollpanelen passen op grote buizen Ongeveer 350 kg. “Dit zijn echt ietwat ambitieuze uitstapjes.”Thomas Pesquet merkte op en specificeerde dat het zou gebeuren “Aan het einde van het station”.

Tijdens zijn eerste verblijf op het internationale ruimtestation ISS maakte Thomas Pesquet al expedities. Maar om zich bewust te zijn van snelheid en om weer op niveau te komen, moest hij nieuwe oefeningen doen. Hij stemde ermee in om tegen de ‘speciale gezant’ commentaar te geven op beelden van honderden uren zwembadtraining in een duikpak.

Uitgerust met een “ruimteschroevendraaier” en handschoenen onder druk, trainen de astronauten in allerlei onderhoudswerkzaamheden terwijl ze zich voorbereiden. “Het is niet gemakkelijk, het is een beetje alsof je piano probeert te spelen in bokshandschoenen.”Zei Thomas Pesquet. Het is niet genoeg dat de geest van de Fransen begint aan de vier wedstrijden op het programma: “Het wordt heel spannend.”

3Hij is de eerste Europeaan aan boord van de Crew Dragon

Thomas Pesquet wordt de eerste Europese astronaut aan boord van de Crew Dragon, gebouwd door het Amerikaanse bedrijf SpaceX. Dit schip is erg jong: de eerste bemande vlucht start in mei 2020. Op dit moment heeft het slechts twee bemanningen. Maar de Fransen hebben er vertrouwen in. ‘Ik heb veel hoop. Als je je in deze branche concentreert op de dingen die mis kunnen gaan, heb je de neiging om’ s nachts niet goed te slapen. ‘, Verklaarde hij.

READ  Apple lanceert Tracker Detect-app voor Android: waar is het voor?

De astronaut zal naar het internationale ruimtestation vertrekken met drie van de vluchtpartners: de Japanner Akihiko Hoshid, de Amerikanen Megan MacArthur en Shane Kimbro. De twee Amerikaanse astronauten zullen de capsule besturen. Thomas Pesci en Akihiko Hoshide zullen zich aan beide kanten vestigen Missiespecialisten.

“Als het eenmaal slecht gaat, is het aan ons om te spelen. Als alles goed gaat, zijn we a priori niet erg betrokken bij het beheer van de reis.”

Thomas Pesquet

Op een persconferentie

‘Het is een Amerikaans voertuig, besluit NASA.’Thomas Pesquet genoemd. Voordat u zich kwalificeert: “Het is duidelijk dat we alles in overleg met de bemanning doen. Er is geen beslissing die genomen kan worden zonder de deelname van alle vier.”

4Hij zal honderd experimenten uitvoeren

Het schema van Thomas Pesquet zal worden geüpload tijdens zijn zes maanden aan boord van het internationale ruimtestation ISS. De Fransen moeten honderd experimenten uitvoeren. Twaalf ervan zijn ontworpen door het Centrum voor de Ontwikkeling van Microzwaartekracht en Ruimtevaartoperaties (Cadmos), gevestigd in Toulouse. Deze experimenten zullen worden uitgevoerd bij de Europese Columbus-eenheid en zijn onder meer bedoeld ter voorbereiding op langdurige ruimtemissies.

In de zoeker: The Red Planet. “Het uiteindelijke doel, in ieder geval binnen ons bereik voor de komende 100 jaar, is Mars, omdat het de tweelingzus van de aarde is, omdat het een vergelijkbare geschiedenis heeft, omdat het veel vloeibaar water bevat.”Thomas Pescet vertrouwde de speciale gezant toe aan Frankrijk 2.

Toen hem werd gevraagd naar een ervaring die hem bijzonder na aan het hart lag, noemde Thomas Pesquet die ervaring “Kleine hersenen, hersenstamcellen (…) in een petrischaaltje”. Het doel is om de veroudering van deze stamcellen te bestuderen om ziekten zoals de ziekte van Alzheimer beter te begrijpen.

READ  Zelfs een periodieke oerknal kan op tijd beginnen

Thomas Puisquet zal ook werken aan een studie genaamd “Dreams” die zich richt op de slaap van ruimtereizigers. Rachel Debs, een neuroloog aan het Universitair Ziekenhuis van Toulouse, legt aan France Info uit dat we dit doen “Om slaap te kunnen volgen waarvan we weten dat die in de ruimte verstoord is omdat er gedurende een periode van 24 uur geen rotatie tussen dag en nacht zal zijn”. In feite, aan boord van het International Space Station, mensen “Je ziet de zon 16 keer per dag opkomen en ondergaan, en dit is helemaal niet het natuurlijke ritme van een levend wezen, en daarom wordt de slaap verstoord voor de astronauten.”, Vervolgt Specialist.

5Hij neemt een punt

Thomas Pesquet zal ook vergezeld gaan van een punt, een organisme dat noch een dier, noch een plant, noch een schimmel is. Dit punt wordt onder toezicht van de Franse astronaut aan boord van het internationale ruimtestation naar voren gebracht.

Point, het mysterie van de natuur
Frankrijk

Physarum polycephalum is een eencellige en is een aparte levende soort. Ze heeft geen mond en geen hersens, maar ze beweegt en eet en heeft geweldige leercapaciteiten. Aan boord van het internationale ruimtestation ISS zullen verschillende monsters worden gehost. Het doel is de visie “Als het punt zich anders gedraagt ​​in de ruimte”en de studie “Effecten van microzwaartekracht en straling op zijn evolutie”, Gelegen in Cnes.