Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe iMac, iPad Pro, AirTag … Nieuw Apple-productoverzicht

In plaats van het traditionele ’trefwoord’ voor de pers, is het dat wel In een promotievideo die dinsdag 20 april om 19.00 uur werd uitgezonden. Apple-CEO Tim Cook toonde ook verschillende van Apple’s nieuwe merkproducten, terwijl hij door de lommerrijke steegjes van het hoofdkantoor in Cupertino dwaalde.

De aankondiging van een nieuwe Apple-desktop trok de aandacht van internetkijkers: De iMac is fundamenteel opnieuw ontworpen, Die medio mei leverbaar zal zijn vanaf 1.450 euro.

De nieuwe iMac

Zijn voorganger, de iMac, die in 2012 werd gelanceerd, was destijds een verrassing met zijn dunne randen en ronde achterkant. Het nieuwe computermodel, waarvan de componenten zich direct achter het scherm bevinden en geen extra middenconsole nodig hebben, contrasteert met zijn volledig vlakke achterkant. De 2021 iMac heeft de vorm van een gewone flatscreen, ook al is hij bekleed met aluminium, waardoor hij enkele centimeters diepte op het bureau kan krijgen.

Het model, dat erg vrolijk is, zal verkrijgbaar zijn in een selectie van zeven levendige kleuren, aangevuld met puur wit. De kleur loopt door tot het gekleurde aluminium voor het toetsenbord en de muis.

De nieuwe iMac heeft een 24-inch beeldscherm van Retina-kwaliteit. De uitrusting is vernieuwd: het scherm verandert voortdurend van kleur om zich aan te passen aan de omgevingsverlichting van de kamer, dankzij de Truetone-sensor. Volgens Apple zal ook de kwaliteit van de webcam, microfoons en speakers verbeteren. Het scherm bevat een vingerafdruklezer die de bediening van de computer vergemakkelijkt.

De nieuwe iMac-ingewanden zullen een nieuwe kern bevatten, de M1-processor die volgens Apple videobewerking en fotobewerking versnelt, naast andere creatieve apps. Deze processor is echter nog niet compatibel met alle software die een oude iMac kan draaien: Sommige spellen En een heleboelCreatieve toepassingenOp Apple-computers die al zijn uitgerust met de M1-chipset, loop ik tegen hik of werk ik helemaal niet.

READ  TopSpin 2K25 aangekondigd: de terugkeer van de legende en tennisfans verheugen zich! | X-Box
Lees ook: Hoe weet u of uw software werkt met de M1-processor?

De nieuwe iPad Pro

Apple profiteerde van deze vooraf opgenomen conferentie om zich ook aan te melden De iPad Pro is nieuw, Het duurste model in zijn reeks tablets, dat niet lijkt te kloppen met zijn voorganger.

De nieuwe iPad Pro

Het wordt sneller weergegeven, omdat het ook is uitgerust met een M1-processor, het bevat een webcam die een zeer groot gebied ziet en in staat is om een ​​onderwerp van links naar rechts te volgen tijdens een videoconferentie, terwijl het inzoomt om het te zien goed. Met een groter scherm ziet het 12,9-inch model verbeterde helderheid en contrast dankzij de gereduceerde technologie.

Ten slotte heeft Apple een klein koekje geïntroduceerd dat je in een tas of aan een sleutelhanger kunt doen: AirTag Het zal permanent zijn locatie aangeven in de Kaarten-app van de iPhone van de eigenaar. Met een muntwaarde kunt u uw verloren bezittingen terugvinden, zoals de “trackers” van het kleine merk Tile die zowel met Android-smartphones als met iPhones werken.

AirTag