Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Washington stemt ermee in om militaire oefeningen en raketpositionering met Moskou te bespreken

Discussie om de boel te kalmeren. Verenigde staat Ze zeggen dat ze klaar zijn om mee te praten
Rusland Een hoge functionaris van het Witte Huis zei zaterdag dat rakethardware en militaire training uit de twee landen komen. Amerikaanse en Russische diplomaten ontmoeten elkaar vanaf zondag in Zwitserland in een poging de spanningen in het land te verminderen
OekraïneDe Verenigde Staten en de Europeanen beschuldigen Moskou van het voorbereiden van een nieuwe invasie van het land.

Deze bron merkte op dat “er enkele gebieden (…) zijn waarop wij geloven dat het mogelijk is om vooruitgang te boeken”, op voorwaarde dat elke belofte “wederzijds” is.

“We behandelen deze discussies met realisme, niet met optimisme.”

Rusland heeft gezegd dat het zich bedreigd voelt door de mogelijkheid dat er regimes worden ingesteld raketten Aanslagen in Oekraïne. (…) De Verenigde Staten zijn niet van plan dit te doen. “Dit is een gebied waarop we een overeenkomst kunnen bereiken als Rusland instemt met de wederzijdse verbintenis”, zei de hoge functionaris, die vroeg om niet genoemd te worden. De functionaris zei dat Moskou “ook interesse toonde om de toekomst van bepaalde raketsystemen in Europa te bespreken, in overeenstemming met de principes van het Intermediate-Range Nuclear Forces (INF)-verdrag” en “we staan ​​open voor een discussie” over dit onderwerp. hoge ambtenaar.

Tot slot is Washington bereid om “de mogelijkheid van wederzijdse beperkingen op de omvang en reikwijdte” van militaire oefeningen door Rusland en de Verenigde Staten te bespreken l’OtanVolgens de bron. “We zullen pas weten als we morgenavond met deze besprekingen beginnen of Rusland klaar is om serieus en te goeder trouw te discussiëren”, waarschuwde hij. “We benaderen deze discussies met realisme, niet met optimisme”, voegde de bron eraan toe en merkte op dat ze “verkennend” zouden zijn en niet tot harde beloften zouden leiden.

READ  Abortus en de overtredingen van trompetten voedden goede tientallen democraten

Het zou me niet verbazen als de Russische media begonnen te melden, misschien zelfs terwijl de besprekingen gaande waren, dat de Verenigde Staten allerlei concessies aan Rusland hadden gedaan. Dit is een opzettelijke poging om verdeeldheid onder bondgenoten te creëren, deels door jullie te manipuleren’, zei hij tegen verslaggevers in zijn conference call.