Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Politie-inval op verjaardag hond

puppy Hij veroorzaakte eerder problemen bij zijn meesters
dauw, nadat de politie een inval had gedaan op een feest dat ter ere van hem was georganiseerd, in strijd met de Covid-19-beperkingen. Het uitbundige feest, gehouden voor de tweede verjaardag van de pup, kostte 700.000 roepies (ongeveer $ 8.300), volgens
politie, met een verfijnde verjaardagstaart en gigantische foto’s van papa, een Indiase spits, de eregast van de avond.

Foto’s, die zich op sociale media verspreidden, van een menigte mensen die voor een versierd platform dansten tijdens het feest dat vrijdag werd gehouden in de stad Ahmedabad (west), ondanks gezondheidsvoorschriften, trokken de aandacht van de politie.

Het feest is voorbij

Politie-inspecteur F.D. Volgens het Covid-protocol is het noodzakelijk om toestemming te vragen voor het organiseren van het feest. De organisatoren zijn verantwoordelijk voor het waarborgen van social distancing tussen gasten. “

Drie mannen werden gearresteerd voor het organiseren van het evenement, voordat ze op borgtocht werden vrijgelaten. India heeft zaterdag meer dan 140.000 nieuwe gevallen van Covid-19 geregistreerd, bijna zes keer meer dan de vorige week, in een golf die verband houdt met een zeer besmettelijk type coronavirus. Omicron.

READ  Taliban lanceren 'Work for Food'-programma