Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wall Street versnelde dalingen aan het einde na de notulen van de Federal Reserve-vergadering

De start van de New York Stock Exchange op 15 juli 2021 (AFP / Angela Weiss)

De start van de New York Stock Exchange op 15 juli 2021 (AFP / Angela Weiss)

De New York Stock Exchange versnelde woensdag aan het slot lager, nadat uit de notulen van de Fed bleek dat het idee om de monetaire steun begin dit jaar te verminderen terrein wint, hoewel commissieleden verdeeld blijven.

Volgens de definitieve resultaten bij de afsluiting verloor de Dow Jones-index 1,08% tot 34960,69 punten. De Nasdaq, met sterke technologiekleuren, daalde 0,89% tot 14.525,91 punten. De S&P 500 verloor 1,07% tot 4.400,27 punten.

“De verkoop herstelde zich tegen het einde van de sessie”, aangezien de notulen van de laatste vergadering van de Federal Reserve aantoonden dat deze zich voorbereidt om de aankopen van activa dit jaar te verminderen,” vertelde Peter Cardillo van Spartan aan AFP. In het rood reageerde hij niet onmiddellijk op het uitbrengen van de notulen.

“Het verbaast me nog steeds dat het geen negatief nieuws zou moeten zijn”, voegde de strateeg bij Spartan Capital eraan toe. “Ik denk dat de monetaire commissie een excuus is voor investeerders om wat geld van tafel te halen”, voegde hij eraan toe.

Deze scherpe daling komt, voor de tweede opeenvolgende sessie, na vijf opeenvolgende sessies van winsten in de Dow Jones en Standard & Poor’s 500 die deze twee indices naar opeenvolgende records duwden.

Volgens de notulen van de vergadering van het monetaire comité van de Federal Reserve op 27-28 juli, zouden functionarissen van de Amerikaanse centrale bank al in dit jaar kunnen beginnen met het verminderen van hun steun aan de economie, maar ze blijven verdeeld over wanneer het gepast is om te beginnen met het verminderen van de steun voor de economie. instelling. Aankoop van activa.

Voorstanders van een snelle verkrapping van de monetaire voorwaarden wijzen op de risico’s dat de inflatie blijft versnellen, terwijl meer afwachtende functionarissen nog steeds de ontwikkeling van economische gegevens willen volgen, met name met betrekking tot de deltavariabele.

Tegelijkertijd is voor Sam Stovall van CFRA “het gesprek in de notulen enigszins achterhaald door de veranderde omstandigheden sindsdien, met name met de deltavariant en de gevolgen daarvan voor de werkgelegenheid.”

De obligatiekoersen op de 10-jarige Amerikaanse schuld zijn nauwelijks gestegen tot 1,26%, aangezien er al weken wordt gediscussieerd over de timing van lagere activa-aankopen.

Voor Schwab-analisten weerspiegelde de daling van Wall Street eerst “aanhoudende zorgen over de implicaties van de deltavariabele, aanhoudende repressie van de regelgeving in China en de gevolgen van de recente ineenstorting van de Afghaanse regering.”

Als veilige haven bereikte de dollar het hoogste niveau sinds november ten opzichte van de euro.

Alle S&P-sectoren, behalve consumentenproducten (+0,15%), stonden in het rood, te beginnen met energie (-2,40%), terwijl de olieprijzen vijf sessies daalden.

De aandelen van T-Mobile daalden met 0,60% tot $ 139,83 nadat bekend werd dat 7,8 miljoen van zijn klanten privégegevens hadden gestolen in een hack van 40 miljoen van zijn voormalige en potentiële klanten.

Ondanks de goede resultaten in het tweede kwartaal verloor de titel van supermarktketen Target 2,78% tot $247,58. Distributeursvoorraad was tot nu toe een van de grootste winnaars in de branche tijdens de herstelperiode, met een stijging van 40% op jaarbasis.

Online Robinhood-aandelen, die 6,71% sloten, daalden met 6% in after-hours trading nadat de resultaten werden gerapporteerd.

De populaire brokerage-app verloor $ 502 miljoen van $ 565 miljoen aan inkomsten die in één jaar tijd verdubbelden. Deze resultaten laten ook zien dat ze meer geld verdiende met het verhandelen van cryptocurrencies dan met aandelen.

Nasdaq

vmt / juj / els

READ  De grootste inzamelingsactie in de Franse technische geschiedenis is getekend ... Contentsquare!