Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Of Rin. Vanaf vrijdag in zeven winkelcentra sanitair verplicht

Het besmettingspercentage heeft 200 positieve gevallen per 100.000 inwoners in Haut-Rhin overschreden, de drempel waarbij de regering de gouverneurs heeft gevraagd om de perimeter van de gezondheidstransit per decreet uit te breiden.

In de context van de huidige pandemie en met betrekking tot de diensten van het Regionale Gezondheidsagentschap (ARS), heeft de gouverneur van Haut-Rhin een bevel uitgevaardigd dat de indiening van een gezondheidsvergunning vereist voor toegang tot zeven winkelcentra in het departement, inclusief een nuttige commerciële oppervlakte groter dan 20.000 vierkante meter. De vertoon van de gezondheidskaart is van kracht vanaf vrijdag 20 augustus voor alle klanten die toegang willen krijgen tot de volgende vestigingen:

► Winkelcentrum Leclerc in Cernay

► Winkelcentrum Kura in Hosen

► Winkelcentrum Carrefour Île Napoléon in Illzach

► Winkelcentrum Cora Dornach in Mulhouse

► Winkelcentrum Auchan in Mulhouse, IKEA Mulhouse-winkel in Morschwiller-le-Bas

► CORA winkelcentrum in Wittenheim.

Vanaf 20 augustus is het ook verplicht om een ​​mondkapje te dragen bij etablissementen, plaatsen en evenementen waarvan de toegang onderworpen is aan het voorleggen van een gezondheidskaart.
Deze maatregelen volgen de laatste cijfers van ARS en Public Health France, waaruit blijkt dat de mate van positiviteit voor Covid tussen 2 augustus en 17 augustus in Haut-Rhin steeg van 1,9% naar 2,9%, een stijging van 52,6%.

219 gevallen per 100.000 inwoners

Het besmettingspercentage is sinds het begin van de zomer blijven stijgen. Van 13,4 per 100.000 inwoners op 2 juli, steeg het naar 148,8 op 2 augustus. Sinds begin augustus is zijn vooruitgang versneld en bereikte deze woensdag 219. Het besmettingspercentage heeft dus 200 positieve gevallen per 100.000 inwoners van het district overschreden, de drempel waarbij de regering de gouverneurs heeft gevraagd om de perimeter van de gezondheidstransit per decreet uit te breiden.

READ  Lamborghini Countach LPI 800-4 - Ze hebben het gedaan!