Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Boston Dynamics-robots spelen Yamakasi: cool en eng

Zoals gewoonlijk heeft Boston Dynamics zojuist een nieuwe reeks video’s gepubliceerd die we kunnen zien Atlas-robots met twee benen Voltooi een hindernissenparcours. Langs dit pad moet Atlas veel van zijn vaardigheden gebruiken, waaronder het balanceren van dwarsbalken en vele andere obstakels.

Als we Boston Dynamics vaak associëren met Spot, de robothond die rechtstreeks uit een aflevering van Black Mirror lijkt, heeft het bedrijf onlangs Overgenomen door Hyundai Het ontwikkelt verschillende andere modellen, waaronder de atlas die al in de video te zien is Tijdens militaire training voor het Franse leger. Om het nieuwe jaar 2021 te vieren, Boston Dynamics deed zelfs mee aan de choreografie die perfect werd uitgevoerd door zijn verschillende robots.Waaronder de Atlas die bijna als sommige mensen danst.

meteoriet evolutie

Drie jaar geleden verscheen de bot Atlas in een video terwijl hij met een alarmerende vloeibaarheid door verschillende obstakels ging. Tegenwoordig is de vooruitgang zo groot dat de atlas op dezelfde manier lijkt te bewegen als een mens. We zien hem met succes de eerste Ninja Warrior-achtige hindernis op TF1 passeren. Allemaal in een race.

Hoewel de Atlas in de meeste gevallen zijn benen gebruikt om een ​​obstakel te omzeilen, kan men hem nog steeds zien met een van zijn armen als steun om een ​​balk te passeren, zoals men over een hek zou doen. De twee robots in deze video staan ​​zichzelf eindelijk toe om twee salto’s te maken, en normale mensen bespotten ze.

Met deze video op het deuntje van entertainment en humor als afsluiter, laat Boston Dynamics vooral zien hoeveel zijn robots de afgelopen jaren zijn geëvolueerd. En een vertegenwoordiger aarzelde niet om aan te kondigen dat er nog veel verbeteringen wachten. Over een paar jaar kan de Atlas zo wendbaar zijn als een mens.