Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wall Street loopt voor op de resultaten van de techreuzen

Collapse Street Street

Collapse Street Street

Geplaatst door Herbert Lash en Medha Singh

(Reuters) – De New York Stock Exchange eindigde dinsdag lager, voor de tweede keer op rij, in het rood na de opnames van vorige week, te midden van voorzichtigheid te midden van de voortdurende uitbraak van de COVID-19-epidemie en voorafgaand aan het kwartaal van de techreuzen resultaten. sectie.

De Dow Jones-index daalde 0,75%, of 256,33 punten, tot 33.821,3 punten.

De grotere S & P-500-index verloor 28,32 punten, of 0,68%, tot 4.134,94 punten.

De Nasdaq Composite Index daalde 128,5 punten (-0,92%) tot 13.786,27 punten.

Beleggers schrokken terug voor cyclische aandelen, vooral degenen die het meest kwetsbaar zijn voor de Coronavirus-crisis, die aanhoudt of verergert in verschillende regio’s van de wereld, terwijl de resultaten en verwachtingen van ’tech’-giganten, te beginnen met Netflix (-0,88%) na de afsluiting, moet waarderingen te beperkt rechtvaardigen.

Vervolgens was Netflix teleurgesteld over de benoeming van abonnees in het eerste kwartaal, omdat het zijn aandelen van 10% in de handel na de stopzetting onder druk zette.

De aandelen van United Airlines daalden met 8,5% na een groter dan verwacht nettoverlies op kwartaalbasis.

De toerismesector is hard getroffen door de coronaviruscrisis, zoals de Norwegian Cruise Line (-4,36%) en Carnival Corp (-4,35%).

Banken hadden dinsdag ook te lijden met een daling van 3,24% voor Citigroup, 2,21% voor JP Morgan of 2,78% voor Bank of America.

Boeing verloor 4,13% na de aankondiging van het onverwachte vertrek van zijn chief financial officer, Greg Smith, die tien jaar in functie was, een nieuwe schok voor de Amerikaanse vliegtuigfabrikant die worstelde om te herstellen van de gevolgen van de COVID-19-pandemie en de 737 Max-crisis.

READ  Deze kip die door een groot merk wordt verkocht, is een ernstige anomalie

Tegen deze trend in, won IBM 3,8% na de sterkste kwartaalomzetgroei in meer dan twee jaar dankzij zijn cloud computing-services.

(Franse versie Bertrand Bossi)