Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“De familie geeft het Pfizer-vaccin niet de schuld, maar wil antwoorden”

Geschreven door Odile Four met Ud Curtin

De familie van een 75-jarige gepensioneerde uit Landes diende een klacht in tegen X bij de procureur-generaal van Dax wegens doodslag. Twaalf dagen voor zijn dood kregen de zeventig een eerste dosis Pfizer

“Hij werd bewusteloos in zijn tuin aangetroffen tijdens een hartstilstand. Hulp kwam tussenbeide. Hij werd rechtstreeks naar het uitvaartcentrum gebracht en een paar dagen later begraven. Hij heeft geen medische geschiedenis.” De familie wil weten wat er is gebeurd, legt Maitre Paul Latouche uit. een advocaat aan de balie van Parijs, die de vrouw en kinderen van 70 jaar vertegenwoordigt. Andre stierf op de ochtend van 15 februari. Op 3 februari 2021 ontving de gepensioneerde zijn eerste dosis van het Pfizer-vaccin in het vaccinatiecentrum van de afdeling .

Ze zijn geen antivaccin

“Ze moeten het begrijpen. Ze geven het vaccin niet de schuld, ze zijn geen antivaccin. Ze zoeken naar antwoorden. Ze willen geen complottheorieën aantrekken. Ze willen licht werpen”, vervolgt de Parijse advocaat. Het kantoor van de procureur-generaal van Dax heeft bevestigd dat het de klacht op vrijdag 16 april per post heeft ontvangen. Het geeft aan dat de man stierf in een stad in het zuiden van de provincie.

Volgens de krant “Le Parisien”, die de zaak onthulde, klaagde de gepensioneerde in de dagen na de injectie van de eerste dosis Pfizer over maagpijn.

READ  In de buurt van Perpignan: Deze stad stemt over een motie tegen de oprichting van een McDonald's-restaurant