Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom zou u uw CovidCheck updaten?

De Luxemburgse regering meldde zondag de noodzaak om de CovidCheck-app bij te werken, na wijzigingen die zijn aangebracht om “luxe” certificaten te bestrijden. Passen worden afgewerkt als ‘Adolf Hitler’ of ‘Mickey Mouse’ en zullen de status ‘Ongeldig’ tonen wanneer ze worden ingediend.

Gebruikers die de automatische updatefunctie van de applicatie niet op hun telefoon hebben geactiveerd, hebben toegang tot de nieuwe versie van de applicatie door naar de winkel te gaan waar ze deze hebben gedownload. Ze moeten de applicatie ook synchroniseren met het nationale systeem door “Instellingen” te selecteren ” in de applicatie en klik vervolgens op “Synchroniseren”. Met de “nationale bestelling”, overheidsgegevens.

“Supporter” om deel te nemen aan de applicatie

Daarnaast wordt mensen die een boosterdosis ‘Booster’ hebben gekregen, sterk aangeraden deel te nemen aan de aanvraag. Als Luxemburg nog geen besluit heeft genomen over de beperkingen op de geldigheid van de pas voor mensen die hun derde dosis niet hebben gekregen, kan de situatie in het buitenland anders zijn.

“Aangezien elk land vrij is om zijn eigen regels op dit gebied te publiceren, wordt iedereen die naar het buitenland reist aangeraden zich eerst vertrouwd te maken met de regels die gelden in het land van bestemming. In alle gevallen wordt het ook aanbevolen om zowel de boostervaccinatie mee te nemen als certificaat en het vorige vaccinatiecertificaat dat geldig blijft, zelfs na het boostervaccin”, identificeerden de autoriteiten. Alle geldige certificaten zijn beschikbaar op MyGuichet.lu en in de MyGuichet.lu-app.

(de basis)U heeft zojuist een reactie op onze site geplaatst en wij danken u daarvoor. Berichten worden gecontroleerd voordat ze worden geplaatst. Om ervoor te zorgen dat uw bericht gepubliceerd wordt, moet u wel enkele punten respecteren.

READ  Lucid Motors breekt alle records van autonomie
“Mijn reactie is niet gepubliceerd, waarom?”

Ons team moet elke dag enkele duizenden reacties verwerken. Er kan een vertraging zijn tussen het moment dat het wordt verzonden en het moment dat ons team het controleert. Als uw bericht na meer dan 72 uur wachten niet is gepost, kan het als ongepast zijn beschouwd. Primary behoudt zich het recht voor om geen bericht te plaatsen zonder kennisgeving of rechtvaardiging. Integendeel, u kunt contact met ons opnemen om een ​​door u verzonden bericht te verwijderen.

“Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn bericht wordt gevalideerd?”

Uw bericht moet de toepasselijke wetgeving respecteren en mag geen aanzetten tot haat, discriminatie, beledigingen of berichten bevatten die racistisch, hatelijk, homofoob of stigmatiserend zijn. U moet ook auteursrechten en auteursrechten respecteren. Opmerkingen moeten worden geschreven in het Frans, Luxemburgs, Duits of Engels, en op een manier die iedereen kan begrijpen. Berichten die misbruik maken van interpunctie, hoofdletters of sms-talen zijn verboden. Berichten die niet bij het artikel passen, worden ook verwijderd.

Ik ben het niet eens met uw moderatie, wat moet ik doen?

In uw opmerking wordt elke verwijzing naar een moderatiebeslissing of teamvraag verwijderd. Daarnaast moeten commentatoren andere internetgebruikers net zo respecteren als redactionele journalisten. Daarom wordt elk aanstootgevend bericht of persoonlijke aanval op een lid van de community verwijderd. Als u ondanks alles van mening bent dat uw opmerking onterecht is verwijderd, kunt u contact met ons opnemen op Facebook of via e-mail op [email protected] Tot slot, als u van mening bent dat een geplaatst bericht in strijd is met dit charter, gebruik dan de waarschuwingsknop geassocieerd met het betwiste bericht.

READ  Alstom kondigde in 2022 wereldwijd 7.500 aanwervingen aan
Heb ik het recht om mijn activiteiten of overtuigingen te promoten?

Commerciële links en reclameboodschappen worden verwijderd uit reacties. Het moderatieteam tolereert geen enkele missionaire boodschap, of het nu voor een politieke partij, religie of overtuiging is. Geef tot slot geen persoonlijke informatie door in uw bijnamen of berichten (telefoonnummer, achternaam, e-mail, enz.).

Meest populaire reacties

recent commentaar