Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Intersport onthult drie nieuwe betaalbare elektrische fietsen

Over het fietsmerk Nakamura voegt Intersport drie elektrische fietsen toe aan zijn catalogus. Deze nieuwe reeks, de E-Crossover, bestaat uit modellen die speciaal zijn ontworpen voor de stad, met prijzen variërend van 999 tot 1.599 euro.

Nakamura Intersport

Bron: Intersport

Tegenwoordig hebben grote sportmerken, zoals Décathlon en Intersport, hun eigen merken elektrische fietsen. De tweede naam wordt op veel prijssegmenten en toepassingen geplaatst, van de goedkope stedelijke VAE (E-City) tot de sportievere (Top, Complete) modellen die soms duurder zijn.

Eind 2021 blaast de Zwitserse groep het een tweede leven in met een volledig nieuw assortiment bestaande uit drie producten: E-Crossover Style, Travel en Adventure, allemaal ontworpen voor stadsexcursies, in elk van hen prijzen: 999 euro voor de eerste en 1599 euro voor de andere twee.

E-crossover-stijl

De meer betaalbare E-Crossover heeft een aluminium frame en 27,5-inch banden, die niet van een merk zijn voorzien. Het zou kunnen vertrouwen op een batterij van 375 watt: maar ook hier is Intersport conservatief over de beloofde autonomie. Het zal dus nodig zijn om het te testen om een ​​idee te krijgen.

De motor wordt met een rotatiesensor op de achteras geplaatst en geen koppelsensor: de e-bike reageert daardoor minder snel, omdat hij reageert op de rotatie van het krukassamenstel en niet op de kracht die je in de pedalen zet. Dit resulteert in minder natuurlijk gedrag, al is dat bij de instap e-bikes nog steeds standaard.

Nakamura Intersport e-Cross-stijl

Bron: Intersport

Aan de andere kant is zijn koppel van 45 Nm op zijn zachtst gezegd veelbelovend. Alles gaat gepaard met vijf niveaus van elektrische ondersteuning, een zevenversnellingsbak, hydraulische schijfremmen en een LCD-display voor back-to-back rij-informatie.

READ  lonen, gemiddelde stijgingen van 3,7%, een versnelling die in 20 jaar niet gezien is

De E-Crossover is verkrijgbaar in de maten S, M en L in één kleur (zwart) en heeft geen Bluetooth-verbinding met de mobiele app van het merk.

cross-over voor e-reizen

U moet 600 euro extra aan dit formulier toevoegen om het in te trekken. Daarentegen stijgt de technische fiche logischerwijs met de Naka E-Power centrale motor met een koppel van 60 Nm en een betere uitrusting voor uw veiligheid en comfort: het bagagerek, led-koplampen of zelfs de verende voorvork.

De batterij van 460 W zou een betere autonomie moeten bieden dan het Style-model, wanneer een open frame uw rijleven gemakkelijker maakt, en omgekeerd uw stabilisator. Het is ook een kwestie van hydraulische schijfremmen, spatborden en een kleurendisplay voor het beheren van de verschillende ondersteuningsniveaus (4).

Nakamura e-Crossover-reis

Bron: Intersport

Deze keer is er een deel verbonden met het menu met de Naka E-Power-app: het zal vooral worden gebruikt om uw autonomie beter te berekenen en om extra veiligheid te garanderen dankzij de elektrische startonderbrekingsfunctie via een speciale code.

Met een gewicht van 19,9 kg kiest de E-Crossover Voyage voor een achttraps transmissie. Er zijn twee maten te koop: S en M.

E-Crossover Aventure

De E-Crossover Adventure is een dubbele versie van de Travel Edition. In feite is alleen de vorm van het frame anders: de adventure-vorm wil meer “gesloten” zijn en daarom minder praktisch van idee. Dit model schakelt ook over op grotere maten: M en L in dit geval.

Nakamura E-Crossover Aventure

Bron: Intersport

voor dit drietal Aankoopbeloningen zijn beschikbaar Afhankelijk van je wijk, regio en stad: in Ile-de-France bijvoorbeeld kan deze hulp oplopen tot 500 euro om de rekening te verlagen.


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s op YouTube bekijken.